oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Værktøj & arbejdstøj

Akku-dyksav med høj skærekapacitet

Akku-dyksav med høj skærekapacitet

Makitas nye 2x18 V model giver konstant ydeevne og er ideel til præcist savearbejde

Del artiklen på

Nu udvider Makita sit sortiment af akku-værktøj med dyksaven DSP600Z. En ny model i LXT-serien med 36 V teknologi, der bruger to stk. 18 V Lithium-Ion-batterier.
Saven har en klingediameter på 165 mm, og det giver skæredybder på op til 56 mm ved en vinkel på 90 grader - og 40 mm ved 45 grader.

Præcisionen er i top med anti-kip, snit til kant på kun 18 mm samt mulighed for negativt vinkelsnit på 1 grader.

Makita DSP600Z monteret på føringsskinne er ideel til præcisionssavning. Der kan arbejdes uden anslag, tommestok og lignende tilbehør - snittet bliver alligevel helt lige - og det er muligt at starte midt i en plade. Effekten er på 1200 Watt, og motoren har blød opstart, så saven er nem at arbejde med. Omdrejningerne kan reguleres fra 2500-6300 omdrejninger pr. minut, og i kraft af den særlige Automatisk torque Drive Technology - ADT - holdes den høje hastighed ved belastning.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

11/1 2018
Arbejdstøj VærktøjAfstandsmålerAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBearbejdningsmaskinerBefæstigelseBeskyttelsesdragterDiamantborDiamantværktøjDrejeværktøjEl værktøjFaldsikringHåndværktøjHovedværnIndustristøvsugereIsoleringsholderJordskrueLasermålerLinie- og punktlaserMåleværktøjMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruefundamentSkruerSlibeserviceStål skruerTyverimærkning værktøjVægsavVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder