Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Brugervenlig adgangskontrol styres onlineFoto: Carl Ras.

Brugervenlig adgangskontrol styres online

Engrosvirksomheden Carl Ras er distributør og leverandør af alle dørprodukter til et cloudbaseret adgangssystem, som Roskilde Office Space netop har fået implementeret

Del artiklen på

Med et kontorfællesskab bestående af 120 kontorpladser fordelt mellem 40 forskellige virksomheder har Martin Hammer Graarup svært ved at forestille sig en velfungerende hverdag uden cloudbaseret adgangskontrol. Han er ejerleder af kontorfællesskabet Roskilde Office Space, der udlejer kontorpladser og lokaler til virksomheder og kursister i Roskilde og omegn.

Da Roskilde Office Space fik deres første udlejere i sommeren 2019, fik de derfor hurtigt installeret adgangskontrolsystemet til aflåsning af 70 enheder på alle døre og rum i bygningen. Det betyder, at udlejere kan låse sig ind i bygningen med en nøglebrik ved hjælp af et enkelt bip, og Martin Hammer Graarup kan selv styre og sikre, hvem der har adgang til hvilke døre i bygningen og i hvilket tidsrum.

Styres og administreres fra alle platforme
Roskilde Office Space har fået implementeret cloudbaseret exivo elektronisk adgangskontrolsystem – et nyt og brugervenligt online webbaseret ADK-system, der styres via en cloud-løsning. Det giver kontorfællesskabet en lang række fordele:

- I modsætning til almindelig elektronisk adgangskontrol, der skal styres og administreres via Apple-computere og Safari, kan denne cloudbaserede løsning tilgås fra alle platforme og webbrowsere med styring af alle funktioner. Jeg kan altså nemt og hurtigt ændre i systemet via min telefon, en Ipad, en Macbook eller en windowsbaseret PC. Løsningen sørger samtidig for, at vores system hele tiden opdateres med nyeste funktioner, og vi er altid sikret den nyeste software, fortæller Martin Hammer Graarup og fortsætter:

- Det cloudbaserede adgangskontrolsystem er derfor en kæmpe gevinst for Roskilde Office Space. Der findes mange gode løsninger til elektronisk adgangskontrol på markedet, men de har ikke samme funktionalitet som denne her cloudbaserede løsning, som Carl Ras tilbyder i samarbejde med Dormakaba.

Voksende behov i fremtiden
Carl Ras er distributør og leverandør af alle dørprodukterne til det cloudbaserede exivo elektronisk adgangskontrolsystem, der er produceret af Dormakaba.

Ifølge salgsudviklingschef hos Carl Ras, Jan Brevadt, vil behovet for en cloudbaseret adgangskontrol kun vokse i fremtiden hos både virksomheder, institutioner og på det private marked:

- Vores hverdag bliver stadig mere digital, og det gælder også for vores døre og låse. Vi ser flere og flere større virksomheder og offentlige institutioner, der vælger en elektronisk adgangskontrolløsning til deres bygning. Samtidig ser vi også et voksende behov for elektroniske løsninger til adgangskontrol i private hjem. Forventningen er derfor, at en elektronisk aflåsning af døre også vil få en kraftig vækst på det private marked i løbet af nogle år.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

2/2 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.