Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Coronavirus lukker kæmpe værktøjsmesseDer plejer at være liv og glade dage på Eisenwarenmessen i Køln, der finder sted hvert andet år. I år kommer messehallerne til at ligge øde hen.

Coronavirus lukker kæmpe værktøjsmesse

Den internationale værktøjsmesse i Køln, der skulle være afholdt med start d. 1. marts, er blevet udskudt til 2021

Del artiklen på

3000 udstillere og forventede små 50.000 besøgende fra ca. 150 lande verden over må finde på noget andet at lave i dagene d. 1.-4. marts, hvor de skulle have været på den enorme Eisenwarenmesse i Køln.

Messen er udsat til en ny dato i februar 2021, oplyser arrangørerne.

Baggrunden er udviklingen af Coronavirussen, der – ud over at have krævet flere tusind liv i Asien – nu også har lukket byområder ned i bl.a. Italien hvor flere nu er døde af virussen.

Organisationen bag de tyske værktøjsproducenter, der for blot en uge siden udtalte, at medlemmerne fortsat ville deltage i messen, har siden udtrykt bekymring i forhold til den forestående messe, hvilket også har været en vægtig grund til at aflyse.

Messen forventede op mod 1200 kinesiske udstillere, og da det er her, flest smittede befinder sig, har messens ledelse altså besluttet at udsætte messen til næste år.

Normalt finder messen sted hvert andet år i lige år.

Mobile World Congress i Barcelona var den første europæiske messe, der blev aflyst, og nu er altså også Eisenwarenmesse i Køln samt Light + Building i Frankfurt udsat. Sidstnævnte til september 2020.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/2 2020
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.