Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Din tomme vandflaske kan nu blive til en arbejdshandskeDer skal bruges 1-2 halvlitersflasker for at producere et par nye arbejdshandsker. Her ses fire af de otte nye handsker i OX-ON’s Sustainable Collection.

Din tomme vandflaske kan nu blive til en arbejdshandske

OX-ON introducerer ny handskelinje delvist produceret af bl.a. brugte plastikflasker

Del artiklen på


De nye miljøvenlige handsker hedder OX-ON Recycle, og her er 50 % af strikket fremstillet af genbrugsplastik. I første omgang er der udviklet otte nye handsker – seks arbejdshandsker og to juniorhandsker.

Handskerne bliver let genkendelige, for de får et OX-ON logo med grønt islæt over sig - og så har de en melange farve på grund af den hvide tråd, de er strikket med. Og det er netop den bæredygtige tråd, der er vigtig.

- Vi er alle interesseret i at spare på verdens resurser og efterlade så lille et CO2-aftryk som muligt - det gælder selvfølgelig også hos OX-ON. Vores nye OX-ON Recycle handsker er en del af den bæredygtige omstilling, som vi løbende arbejder med, og som vi kalder Sustainable Collection, fortæller direktør Anne-Mette Elbæk Mapouyat.

Se handskerne på Byggeri-messen
De genanvendelige plastikflasker sorteres, renses og brydes ned i mindre stykker. Disse stykker bliver bearbejdet og smeltet om til små plastikkugler, som man bruger til at spinde polyestergarn af (også kaldet rPET).

Det er dette polyestergarn, der har den hvide genkendelige trådfarve, der bruges i OX-ON’s otte nye handsker. Men udviklingen stopper ikke dér.

- Der kommer sandsynligvis flere produkter i sortimentet hen ad vejen, men foreløbig glæder vi os til at vise de første produkter frem på Byggeri-messen i Fredericia, slutter Anne-Mette Elbæk Mapouyat.


-los
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

3/3 2020
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.