Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Dyksave arbejder hurtigere end nogensindeMed den nye generation af savklinger og den øgede gennemslagskraft i den nye TSC 55 K kan man ifølge Festool arbejde dobbelt så hurtigt.

Dyksave arbejder hurtigere end nogensinde

Festool kommer nu med nye, forbedrede dyksave, som skulle save dobbelt så hurtigt, og samtidig være mere sikker

Del artiklen på

- Vores dyksave har altid været overbevisende med deres præcise snit, høje kapacitet og ekstremt lange levetid. De er stadig lige pålidelige og har en meget høj snitkvalitet, men de arbejder nu også hurtigere end nogensinde, siger lyder det fra Festools Head of Sales & Marketing DK Michael Petræus.

At man eftersigende kan arbejde dobbelt så hurtigt skyldes den nye generation af savklinger og den øgede gennemslagskraft i den nye TSC 55 K. Også batteriets kapacitet er større, hvilket giver både maksimal saveffekt, udholdenhed til en hel arbejdsdag og flotte snit.

De nye savklinger på 1,8 mm er tilpasset Festools dyksave, har en kombination af mindre modstand, nye former på savtænderne og nye tænder af hårdt metal. Det giver højere hastighed, saveffekt og længere holdbarhed, men med samme fine snitkvalitet som vanligt.

Med systemtilbehør som føringsskinner, vinkelanslag og detaljer som en afstemt udsugning får man dermed endnu mere ud af saven.

Desuden er TSC 55 K med KickbackStop, hvormed savklingen standser øjeblikkelig – ligesom at savens bevægelse bagud også standser. Dette beskytter ikke bare materialet, man arbejder i, men minimerer også risikoen for personskader.

Og mens man arbejder med større sikkerhed med de nye savtyper, har man samtidig større bevægelsesfrihed, hvis man vælger akku-modellen. Uden at miste styrke:

- Der er stadig en forestilling om, at batteridrevne dyksave ikke er så stærke som de ledningsdrevne. Men de forestillinger gør vores nye akkumodel til skamme. Den seneste generation af kulfrie EC-TEC-motorteknik og dobbeltbatterisystem gør TSC lige så kraftfuld som en ledningsdrevet maskine, siger Michael Petræus.

De nye dyksave og savklinger er i handlen fra april måned.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/2 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.