Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Forventer vækstboom i opgraderet håndværkerbutikDer er blevet føjet 250 m2 til håndværkerbutikken på Gladsaxe Møllevej, hvor også sortimentet er øget, så der nu er 11.500 varenumre indenfor el, vvs, værktøj, arbejdstøj, værnemidler mv.

Forventer vækstboom i opgraderet håndværkerbutik

På Gladsaxe Møllevej slår Lemvigh-Müller dørene op til en 250 m2 større og opgraderet håndværkerbutik, som skal understøtte den boomende storkøbenhavnske byggebranche

Del artiklen på

Det sidste halve år har der været flere håndværkere end normalt i Lemvigh-Müllers butik på Gladsaxe Møllevej 13. Der er nemlig blevet hamret, banket og boret for at skabe en flagskibsbutik, der opfylder lige præcis de storkøbenhavnske håndværkeres behov.

Butikken i Gladsaxe er ikke den første af stål-og teknikgrossistens håndværkerbutikker, der får nyt butiksdesign.

- Vi investerer i vores butikker og er i gang med at rulle et nyt butikskoncept ud – med lokale tilpasninger. For der er forskel på håndværkere forskellige steder i landet, og vi lytter til de lokale behov og ønsker til f.eks. indretning, sortiment og service, når vi skaber vores flagskibsbutikker, siger butiksdirektør Peter von der Hude.

Forventer øget omsætning
Investeringen i at opgradere til et nyt, lokalt tilpasset butikskoncept har vist sig populært. Peter von der Hude fortæller, at flagskibsbutikkerne i Hillerød og Køge har oplevet en vækst på ca. 20 % efter opgraderingen. Også til butikken i Gladsaxe er forventningerne høje. Butikken ligger nemlig i forvejen centralt placeret i det byggeboomende Storkøbenhavn og har mange faste håndværkerkunder.

Butikschef Johnny Yang glæder sig til snart at kunne give de faste kunder en endnu bedre oplevelse – og forventer, at den opgraderede butik også vil tiltrække flere nye kunder. For ambitionen er at skabe områdets flottes håndværkerbutik. Samtidig er både butiksarealet og varesortimentet blevet betydeligt større, og det er blevet nemt at navigere rundt i både butikken og på p-pladsen, hvor antallet af parkeringspladser næsten er tredoblet.

- Vores håndværkerkunder har travlt, så det er afgørende, at der er nem parkering, god skiltning i butikken og et bredt sortiment, så de hurtigt kan få alle de varer, de har brug for, inden de suser videre til næste opgave, siger Johnny Yang.

Læs mere under billedet...
Det skal være nemt at finde de ting, man skal bruge, lyder det fra Lemvigh-Müller, der derfor har tænkt nye tanker i forhold til bl.a. skiltning, infrastruktur i butikken og parkering.

Efter opgraderingen af butikken bliver:
- Butiksarealet 250 m2 større.
- Butikken langt nemmere at navigere rundt i for kunderne via tydelig skiltning og opdeling af varegrupper
- P-pladsen udvidet fra 35 til 80 pladser og med to ladestandere til elbiler
- Sortimentet udvidet til 11.500 varenumre indenfor el, vvs, værktøj, arbejdstøj, værnemidler mv.
- Der stillet et nyt mødelokale til rådighed for butikkens kunder, som de kan bruge til møder med kolleger, kunder eller Lemvigh-Müllers kontaktpersoner.

Den officielle åbningsfest finder sted onsdag d. 15. september fra kl. 6.30-15.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

9/9 2021