Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Globaltools.dk er din danske Bernardo forhandler Globaltools’ udvalg af Bernardo maskiner, er et af de bredeste udvalg indenfor værktøjsmaskiner her i Norden.

Globaltools.dk er din danske Bernardo forhandler

SPONSORERET INDHOLD: Østrigske Bernardo leverer værktøjsmaskiner og udstyr til værkstedet i mange forskellige varianter, til alle typer af opgaver, uanset om det er til pladebearbejdning, træ eller metal

Del artiklen på

Hos Bernardo producerer de alt fra den lille hobbyudgave til den store kvalitets-produktionsmaskine. Du finder hele Bernardos sortiment hos Globaltools.dk; et sortiment som du ikke finder hos andre forhandlere i Danmark.

Hos Globaltools.dk er Bernardo et af de varemærker, som vi sælger allerflest maskiner fra. Det skyldes ikke kun den gode pris, men også den gode kvalitet Bernardo har. Du får altså meget for pengene når du køber Bernardo maskiner og udstyr.

Hos Globaltools.dk har vi et tæt og godt samarbejde med Bernardo, det betyder også at vi altid gør vores bedste for at rådgive og vejlede vores kunder om vores udvalg af Bernardo maskiner. På den måde ved du, at du kommer hjem med det, som passer bedst til din plads og dine behov. Uanset om det er til arbejdspladsen eller til brug i privaten.

Globaltools’ udvalg af Bernardo maskiner, er et af de bredeste udvalg indenfor værktøjsmaskiner her i Norden. Vi forhandler et stort sortiment af forskellige maskiner og udstyr fra Bernardo.

Der er indgået et tættere samarbejde, så mange maskiner er repræsenteret i showroomet i Støvring. Hele sortimentet fra Bernardo kan købes på hjemmesiden, hvor du bl.a. finder et godt og bredt udvalg af både maskiner men også dertil passende tilbehør.

Du kan få katalogmateriale, undersøge nærmere på hjemmesiden eller kontakte os for personlig rådgivning. Uanset hvilken opgave der skal løses, så kan vi finde en maskine med dertil passende tilbehør som løser din opgave – prøv selv.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

24/4 2020
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.