Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Håndværksmekka er godt i gangIgen i år er Snedkerværkstedet en stor succes.

Håndværksmekka er godt i gang

Tirsdag i denne uge slog værktøjs- og beslagleverandøren, Carl Ras, traditionen tro dørene op til messe i Brøndby Hallen

Del artiklen på

Af Kenneth Jørgensen

For 21. gang tager tusindvis af håndværksinteresserede i disse dage til den københavnske vestegn, hvor Carl Ras fra tirsdag til fredag byder velkommen med op mod 80 leverandører, der tilbyder skarpe priser på flere end 7800 produkter.

De gode tilbud er stadig højsæde, og Fashion Street'en og Outlet'en med op til 70 % rabat er igen populære gengangere. Men tilbudskonceptet er de senere år blevet tilføjet større fokus på det gode håndværk repræsenteret ved bl.a. Snedkerværkstedet, hvor kvalitet og detaljering demonstreres.

Derudover er produktsortimentet udvidet inden for høvle, ligesom at sortimenter inden for slib, lim og olie mm. er tilført. Også arbejdsmiljø i form af vibrationer, faldsikring, høreværn, åndedrætsværn og støvsugere har fået mere plads, og så følger Carl Ras udviklingen i branchen og har sat endnu større fokus på støv og arbejdsmiljø, mens låse- og beslag- samt dørsortimenterne tilmed er udvidet.

De mange flere sortimenter og leverandører har betydet, at udstillerarealet er udvidet med et plateau på førstesalen. Så selvom at den tætpakkede kræmmerstemning stadig lever, er der rig mulighed til at gøre sine indkøb og ro til rådgivning.  

Indgangsbillet og andre informationer om messen kan hentes på håndværkermesse.dk.

Billeder fra Carl Ras-messen:
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/9 2019