left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Hultafors-opkøb godkendt af konkurrencemyndighederneEfter opkøbet bliver Fristads Kansas Group reorganiseret og ændrer navn til The Cotton Group.

Hultafors-opkøb godkendt af konkurrencemyndighederne

De skandinaviske brands indenfor arbejdstøj, Fristads, Kansas og Leijona, er nu en del af Hultafors Group. Konkurrencemyndighederne har godkendt handlen, som træder i kraft med øjeblikkelig virkning

Del artiklen på

- Fristads, Kansas og Leijona er i en god udvikling, og der er i den seneste tid blevet foretaget betydelige investeringer på nøglepositioner. Opkøbet fra Hultafors Group er en gylden mulighed for vores brands til at fortsætte deres udvikling sammen med en stærk og investeringsorienteret ejer, der også har stor viden om branchen, siger Anders Hülse, adm. direktør for den selvstændige enhed inden for Hultafors Group, Business Unit Workwear, hvor Fristads, Kansas og Leijona organisatorisk bliver placeret.

Her vil de tre brands fortsætte deres udvikling med egen salgsstyrke og med innovation og bæredygtighed som ledestjerner. Camilla Monefeldt Kirstein, executive vice president Business Unit Workwear hos Hultafors Group tilføjer:

- Samlet set tilbyder vi nu den stærkeste portefølje af brands inden for arbejdstøj, firmatøj og profiltøj i Europa og Nordamerika, og vi har adgang til branchens førende ekspertise. Med den vil vi fortsat præge udviklingen af arbejdstøjsbranchen med fokus på kundeværdi, produktinnovation og bæredygtighed.

Fokus på fremtidig vækst
Hultafors Group, der er ejet af det børsnoterede svenske investeringsselskab Latour, præsenterede planerne om at købe Fristads, Kansas og Leijona fra Fristads Kansas Group i december sidste år.

Med konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse vil Fristads Kansas Group blive reorganiseret og ændre navn til The Cotton Group. Samtidig indledes en udfasning af det hidtidige hovedkvarter i Borås i Sverige.

- Det her er et nyt, spændende kapitel for Fristads, Kansas og Leijona. At tilslutte sig en så stor og forskelligartet organisation giver os et stabilt fundament, hvorfra vi kan fokusere på fremtidig vækst og fremme vores mission om at lede branchen med fokus på bæredygtighed, siger Anders Hülse.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

2/3 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.