Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Leasing af værktøj kan skubbe nye håndværksmestre i gangHos Tool Lease foregår alting online, hvis man som selvstændig håndværker vælger at lease sit værktøj for tre år ad gangen.

Leasing af værktøj kan skubbe nye håndværksmestre i gang

På Toollease.dk kan selvstændige håndværkere få fat Festool-værktøj online uden at skulle lægge en stor førstegangsudbetaling

Del artiklen på

Konceptet med leasing er ikke nyt. Bilforhandlere har gjort det i årevis og nu er konceptet også kommet til værktøjsbranchen: Toollease.dk er en online mulighed for at lease værktøj, på samme måde som med biler, hvor du lægger en lav, månedlig ydelse mod til gengæld at få adgang til Festools kvalitetsværktøj i leasingperioden.

Leasingaftalen har desuden yderligere fordele, da der, inkluderet i leasingaftalen, er ekstra services som f.eks. gratis levering, ny maskine ved tyveri og fri reparationsservice inkl. fragt.

- Det er ting som man i dag skal betale udover, hvis man køber værktøjet fra starten af. Den del er man jo heldigvis fri for, når man leaser sit værktøj i stedet, siger Torben Madsen, direktør for Tool Lease, der er ejet af Dorch & Danola og fungerer som en platform for Festools Business Lease-koncept i Danmark.

Nem opstart som selvstændig håndværker
En af de store udfordringer ved at starte selvstændig virksomhed i håndværkerbranchen er de store udgifter, der er forbundet med køb af værktøj. Et bredt udvalg af værktøj i god kvalitet kan nemt koste mere end 20.000 som førstegangsudgift.

Sammen med tyveri udgør opstart de store, potentielle udgifter på værktøjsposten og dette undgår man ved at lease i stedet.

- Prisen for den største færdigpakke er ca. 1400,- pr. måned, og lidt hurtig hovedregning siger, at der skal ikke mange opgaver til, før det er tjent ind. Men man skal have værktøjet, før opgaverne kan løses og som nystartet håndværker er det ikke sikkert du lige ligger inde med en stor startkapital til indkøb af værktøj, fortsætter Torben Madsen.

Kan tilpasses egne behov
Hos Toollease.dk har man, ud over færdigpakkerne, rig mulighed for at sammensætte ens egen værktøjspakke, der passer nøjagtigt til egen virksomhed, behov og opgaver.

Efter leasingperioden på tre år udløber, har man tilmed mulighed for at frikøbe sine maskiner for et lavt beløb, og bruge dem i mange år derefter, eller man kan starte et nyt leasingforløb med nye maskiner.

-los
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

12/9 2019