Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Lokale isenkræmmere sætter barren højt i nyt engroscenterDet er fire lokale kræfter med høj anciennitet i branchen, der står i spidsen for Carl Ras’ nye engroscenter i Holbæk. Foto: Carl Ras

Lokale isenkræmmere sætter barren højt i nyt engroscenter

Carl Ras har netop slået dørene op til sit 19. engroscenter i Holbæk Megacenter. Torsdag den 9. september er der åbningsfest for professionelle håndværkere og andre, der lever af at have skruet hænderne rigtigt på

Del artiklen på

De fire lokale isenkræmmere, der skal lede det nye, 1000 m2 store engroscenter i Holbæk, er alle ildsjæle, der brænder for at rådgive og sælge værktøj og beslag til håndværkere. Dertil har de alle mange års erfaring med butikssalg i håndværkerbranchen og et bredt kendskab til kunderne i Holbæk by og omegn.

- Jeg har set frem til nye udfordringer og håber, vi kan få opbygget et højt serviceniveau og et stærkt kundegrundlag til det nye engroscenter, som vi kan gøre til håndværkernes foretrukne sted i Holbæk. Her kan jeg trække på mit solide kendskab til området og de gode kunderelationer, jeg har fået etableret i lokalområdet gennem mine 17 år i branchen, fortæller 39-årige Anders Lundberg, der bor i Holbæk og er nyansat butikschef for Carl Ras' nye engroscenter.

Som 24-årig blev han udlært isenkræmmer i Kalundborg og har efterfølgende arbejdet som butikssælger og butikschef i Starks håndværkerbutik i Holbæk indtil nu.

Nu ser Anders Lundberg frem til at få hænderne endnu dybere ned i rådgivning og salg af isenkram til den professionelle håndværker:

- Carl Ras er specialisten i markedet, når det gælder salg af værktøj og beslag til professionelle håndværkere og B2B-virksomheder. Jeg har derfor set frem til at prøve kræfter med at starte en ny butik op fra bunden i lokalområdet, der udelukkende består af professionelt isenkram. Vores nye engroscenter i Holbæk består af mere end 14.000 varenumre, og vi har et bredt sortiment med udvalg af isenkram som låse, søm, skruer og håndværktøj på hylderne med mange valgmuligheder på mærkerne, fortæller han.

Årelang erfaring
Ved sin side har han de tre butikssælgere Bent Kristiansen, Christian Børresen og Claus Ancher Christiansen. Tilsammen har de fire isenkræmmere små 100 års erfaring med salg af værktøj og andre byggematerialer fra lokale byggecentre som XL-Byg, Stark og fra andre af Carl Ras’ engroscentre. Alle bor de lokalt og kender de lokale kunder.

Åbningsfesten i det nye engroscenter finder sted torsdag d. 9. september kl. 6-16 på Stenhusvej 50 i Holbæk Megacenter.

- Vi glæder os til at vise engroscentret og vores brede sortiment af værktøj og beslag frem, så håndværkerne kan komme godt fra start med deres byggeopgaver i Holbæk, hvor der er godt gang i byggeriet og byudviklingen. De får desuden mulighed for at møde flere af vores leverandører, som står klar til at svare på fagspørgsmål og vise deres produkter frem, slutter Anders Lundberg.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

7/9 2021