Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Mange nye produkter på Bosch' Kick-Off 2020PR-foto.

Mange nye produkter på Bosch' Kick-Off 2020

Knap 350 værktøjsforhandlere, samarbejdspartnere og produktspecialister samledes til Bosch Kick-Off 2020

Del artiklen på

I Vingsted Hotel & Konferencecenter i Bredsten kunne de mange deltagere både se og teste alle de nyeste Bosch-værktøjer på markedet og besigtige dem, der snart lanceres. Derudover fik de et overblik over nogle af de kommende innovationer, som Bosch havde lånt fra sin udviklingsafdeling i Stuttgart.

Det er 14. år i træk, at Bosch afholder sit Kick-Off-event, der igen i år slog besøgsrekord. Det glæder Communication Manager i Bosch Power Tools, Jan Lindbjerg, der mener, at den opadgående kurve skyldes, at man har fokus på uddannelse:

- Formålet med arrangementet er uddannelse. Ude i butikkerne løber personalet meget stærkt, og de har sjældent tid til at videreuddanne sig i løbet af dagen. Vi oplever, at kæderne bruger vores Kick-Off som en uddannelsesdag, og mange sender 20-30 af deres medarbejdere, fordi de får noget fagligt med hjem og dermed bedre kan hjælpe deres kunder, siger han.

Lavere vægt og større kraft
Bosch præsenterede bl.a. sin nye professionelle serie, Biturbo Brushless, og ifølge Jan Lindbjerg er der tale om virksomhedens absolut største satsning i 2020. Han forklarer, at Bosch med Biturbo kombinerer sit hidtil kraftigste batteri, ProCore18V, med en nyudviklet motor, og at man således kombinerer fire elementer; kulfri motor med høj ydelse og specialudviklede neodymium-magneter, ny indkapslet software/elektronik til brug på byggepladser, specialdesignet ventilator med øget luftgennemstrømning på 1000 liter per min. og ProCore18V-batterier for optimal kraft.

- Med Biturbo får brugeren en enorm effekt på op til 1800 watt ved brug af 8 og 12 Ah ProCore18V-batterier, og det er bedre end en maskine med ledning. Et traditionelt batteri trækker normalt 800-1000 watt, og det betyder, at man nu kan sætte et ProCore18V-batteri på en bordrundsav, kap-/geringssav eller stor borehammer, som man før kun så med ledning. Det er unikt, at vi både får lavere vægt og større kraft, siger Jan Lindbjerg og tilføjer:

- En anden fordel ved Biturbo-serien er, at systemet er bagudkompatibelt, så man kan bruge det nye værktøj sammen med ældre batterier, ligesom man kan sætte nye ProCore18V-batterier på sit eksisterende værktøj. Det er unikt og noget af det, håndværkerne spørger om som det første, fordi det er dyrt at skifte alt værktøj og batterier på én gang.

Effektiv lader og flere produkter
Hvis man kombinerer ProCore18V-batterierne med laderen, Gal18V-160, kan man oplade et ProCore18V 4,0 Ah-batteri til 50 % på nu minutter og et 8,0 Ah-batteri på 15 minutter.

Bosch oplyser, at man netop har sendt sit første Biturbo-produkt på gaden i Danmark, kap-/geringssaven GCM 18V-216 , og at man i april lancerer en dyksav, to rundsave, to borehamre på hhv. 5 og 8 kg samt fire vinkelslibere. Endelig sender man opdaterede skruemaskiner på gaden til efteråret.

Også inden for Home & Garden var der mange spændende nyheder på programmet i Bredsten. Blandt de største nyheder var det nye multiværktøj, Dremel Lite, med en vægt på 370 gram.

I alt forventer Bosch at introducere over 45 nye Home & Garden-maskiner i 2020 herunder en række nye hække- og plæneklippere.

Bosch præsenterede også en ny batteridrevet tallerkensliber og polermaskine, EasyCurvSander 12 , som kommer med 12 volt lithium-batteri og tre bevægelige slibe-pads til indvendig slibning eller polering.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/1 2020
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.