Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Mærk træet til værktøjsforhandlers TrædrejerdagePå Trædrejerdagene d. 24. og 25. september vil der være arbejdende stande, hvor kunder kan opleve kendte drejere, der viser deres evner og er gode for en nørdet snak om alt om trædrejning.

Mærk træet til værktøjsforhandlers Trædrejerdage

SPONSORERET INDHOLD: Værktøjsforhandleren Dorch & Danola udvidede i februar 2020 butikken med en trædrejerafdeling rettet mod både fagfolk og hobbyfolket og er nu klar til at byde velkommen med et stort åbningsarrangement

Del artiklen på

Verden har efterhånden længe været lagt ned af Covid-19, der har sat sit præg på handelsmarkedet såvel som den private forbruger. Det har haft konsekvenser for mange butikker, der har måtte ty til nye, opfindsomme metoder eller dreje nøglen om. Hos Dorch & Danola har pandemiens konsekvenser lige såvel haft sit indtog, men trods udfordringer har den nye trædrejerafdeling formået at etablere sig på markedet.

Da Dorch & Danola i februar 2020 opkøbte den lille drejebutik Sminge Inventar & Maskiner, var det med ønsket om, at værktøjsforretningen kunne etablere sig på et nyt markedsområde. Intentionen var at ramme et bredere publikum lige fra professionelle til hobbyfolk. Og det hele skulle starte med et brag af en åbningsfest i butikken i Odense.

Sådan blev det dog ikke. Restriktioner og nedlukninger satte en stopper for festlighederne og åbningen af trædrejerafdelingen fik modvind. Men trods udfordringer er Dorch & Danolas nye afdeling godt på plads i butikken og klar til at gøre et indhug i markedet for trædrejning blandt garvede hobbyfolk.

Læs mere under billedet...
Både den ’nye’ afdeling i butikken samt et stort telt på parkeringspladsen bliver fyldt med arbejdende stande, når Dorch & Danola afholder Trædrejerdage.

Vind i sejlene
Der er sket mange spændende ting hos Dorch & Danola de sidste mange måneder. Med opkøbet af nabobygningerne er virksomhedens område vækstet gevaldigt, og ordrerne tikker ind. Også trædrejerafdelingen har brugt tiden under Corona-nedlukningerne fornuftigt.

- Vi har rykket vores trædrejerafdeling til nye og åbne lokaler, hvor vores kunder kan komme og se og røre produkterne, fortæller Gunnar, der står for den daglige drift af trædrejerafdelingen. Han fortsætter med et smil på læben:

- Så nu er vi mere end klar til at byde folk velkomne.

Og netop det markerer Dorch & Danola med et stort arrangement. Til Trædrejerdage den 24. og 25. september kan de endelig fejre den ’nye’ afdeling i butikken med to messedage med fint besøg fra førende forhandlere fra andre lande.

Her bliver butikken samt et stort telt på parkeringspladsen fyldt med arbejdende stande, hvor kunder kan opleve kendte drejere, der viser deres evner og er gode for en nørdet snak om alt om trædrejning.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

20/9 2021