Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Overtagelse efter det travleste årFra venstre: Martin Mayland Olsen, Frank Engmark og Allan Mayland Olsen.

Overtagelse efter det travleste år

Ugen efter påske åbner Sjællands Erhvervsbeklædning (SJEB) en ny afdeling i Brøndby samtidig med, at SJEB pr. 1. april 2021 overtager Karéna Beklædning

Del artiklen på

SJEB er allerede at finde flere steder på Sjælland og fra afdelingerne i Rønnede, Køge og Vordingborg betjenes erhvervskunder med arbejdstøj, profilbeklædning og sportstøj. D. 6. april 2021 slås dørene op til den fjerde forretning, som får adresse på Søndre Ringvej 35A i Brøndby. Med butikken positionerer SJEB sig tættere på kunderne i og omkring København og kan dermed sikre kvaliteten af den service, som kunderne efterspørger. For kunderne har travlt som aldrig før, og det samme har SJEB:

- 2020 har mod al forventning været vores bedste år nogensinde. Der er godt gang i byggebranchen, og det mærker vi tydeligt, fortæller fætrene Allan Mayland Olsen og Martin Mayland Olsen, der sammen ejer SJEB, som de startede i 2008.

Siden har virksomheden haft en sikker succeskurs, og inden længe åbner de altså endnu en forretning i SJEB samtidig med overtagelsen af Karéna Beklædning.

Frank Engmark, som afstår Karéna Beklædning, indtræder som afdelingschef i den 600 m2 store forretning, og han vil sammen med bl.a. de to medarbejdere fra Karéna Beklædning, Pia Overgaard og Jesper Dorph-Petersen, betjene alle typer professionelle kunder med et kæmpe udvalg af arbejds- og profiltøj fra alle de førende producenter.

Mens onlinehandel har bedre tider end nogensinde før, hvilket SJEB også oplever i deres B2B-webshop, går SJEB altså imod strømmen og åbner endnu en fysisk butik. For dem handler det om at være tæt på kunderne, så kunderne hurtigt kan få betjening og vejledning, uden en masse transporttid.

- Det giver værdi for kunderne, at vi er tæt på og kan servicere dem indenfor kort tid. Om det er håndværkeren, der skal have nye arbejdsbukser, eller direktøren, der skal bruge nye skjorter med logo, så skal vi kunne betjene dem hurtigt. Med placeringen i Brøndby dækker vi et endnu større geografisk område, siger Allan Mayland Olsen og forsikrer, at kunder og leverandører bliver kontaktet af SJEB meget snart.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

1/2 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.