Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Populær værktøjsmesse skifter navnVærktøjsmessen ToolOp foregår hos Dorch & Danola den 2. september kl. 9.00-16.00.

Populær værktøjsmesse skifter navn

SPONSORERET INDHOLD: I flere år har Dorch & Danola afholdt værktøjsmessen, der de senere år har heddet Super Festool Dag. Igen i år afholdes messen, men det bliver under navnet ToolOp

Del artiklen på

ToolOp – en dag med værktøj og oplevelser

- Vi har valgt, at omdøbe messen, så navnet favner alle de brands, der kommer. Der vil selvfølgelig stadig være en masse Festool, men der kommer også Milwaukee, Makita, Bosch, DeWalt og mange andre, siger Søren Madsen.

Navnet ToolOp kommer af ordene tools (værktøj) og oplevelser, og ifølge Søren Madsen er det netop, hvad de besøgende kan forvente:

- Der vil være et hav af lækkert værktøj fra mange forskellige brands, og vi har fokus på at give folk en oplevelsesrig dag – både med værktøjet og med de andre ting, der kommer til at ske på dagen.

Det bliver et brag af en messe
På messen, den 2. september, vil de besøgende blive mødt af mange demostande, hvor man kan tale med værktøjsspecialister, holde værktøjet i hånden og se værktøjet i aktion. Der vil være konkurrencer og gode tilbud – og så kan man få stillet sulten og tørsten i henholdsvis gratis pølser og øl og kaffe. Det vil også være muligt at komme hjem med et nyt look, for The Container Barber står klar til at give de besøgende en klipning.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde alle værktøjsinteresserede velkommen til en dag i værktøjets tegn hos os på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense, siger Søren Madsen.

Værktøjsmessen ToolOp foregår hos Dorch & Danola den 2. september kl. 9.00-16.00.

Dorch & Danola – værktøj i professionelle hænder

Dorch & Danola er en værktøjsforretning i Odense, hvor man finder et bredt sortiment af værktøj. De har blandt andet en stor afdeling med det populære kvalitetsmærke Festool.
Hos Dorch & Danola bliver man vejledt af værktøjsspecialister, og man kan få hjælp til, hvilket værktøj der passer bedst til ens behov.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

19/8 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.