Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Stihl har indviet udvidelsen af det nordiske hovedkontorFra venstre: Hans Peter Stihl, Kjell Svensson og Norbert Pick.

Stihl har indviet udvidelsen af det nordiske hovedkontor

SPONSORERET INDHOLD: Udvidelsen af det nordiske Stihl hovedkontor i Stenkullen lige uden for Göteborg er nu afsluttet

Del artiklen på

Fredag d. 6. september blev der afholdt en flot indvielsesceremoni, hvor repræsentanter fra Stihl globalt deltog sammen med ansatte fra alle nordiske lande. Ombygningen inkluderer også en stor satsning på bæredygtighed med solcellepaneler og nye områder på ca. 4000 m2. Siden Stihl-etableringen i Stenkullen er dette den syvende og største udvidelse.

Det nordiske Stihl hovedkontor blev etableret i Stenkullen i 1992 og er centrum for det nordiske marked. Ombygningen af faciliteterne startede i maj 2018 og inkluderer en udvidelse af lageret på 3200 m2 og en ny kontorsektion på 600 m2. Siden 1992 har Stihl gennemført syv renoveringer og udvidelser for at tilpasse virksomheden til en stigende efterspørgsel.

- For Stihl betyder udvidelsen et samlet areal på mere end 10.000 m2 for effektivt at håndtere det voksende nordiske marked. Med større lagerområder, flere porte til lastning og en automatisk håndtering af ordrer kan vi nu få produkterne til vores nordiske lande hurtigere af sted end før, fortæller Kjell Svensson, der er administrerende direktør for Stihl Norden.

Ifm. udvidelsen blev et af områdets største solcelleanlæg installeret, hvilket vil producere op til 50 % af det årlige elforbrug. Overskuddet sælges videre som grøn elektricitet i kommunen. Den grønne investering vurderes at have tilbagebetalt sig inden for en periode på otte år.

Under indvielsesceremonien deltog Hans Peter Stihl, der er søn af stifteren af firmaet, og Norbert Pick, der er vicepræsident og del af ledergruppen, sammen med ansatte fra Stihl i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

13/9 2019