Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Stor interesse for arbejdsbukser til gravideDen store interesse for at teste Blåkläders nye graviditetsbukser viser et behov på markedet, og at kvinder i branchen er en engageret målgruppe, der er vigtig for fremtiden, vurderer producenten.

Stor interesse for arbejdsbukser til gravide

Hele 2500 gravide kvinder fra håndværkerbranchen ansøgte om at blive testpilot på Blåkläders nye graviditetsbukser

Del artiklen på

Blåkläder mener, at alle i branchen bør have de samme muligheder, når det kommer til arbejdstøj. Lanceringen af graviditetsbukser til kvinder i håndværkerbranchen er derfor en lancering ud over det sædvanlige – det er et afgørende øjeblik for hele branchen.

- Fra nu af bør kvinder ikke føle, at tøj eller graviditet er en barriere, når de vælger et erhverv, forklarer René Christiansen, country manager for Blåkläder Danmark.

De frivillige kvinder var den sidste ultimative test for Blåkläders graviditetsbukser. I denne fase kan testpiloterne afprøve bukserne i deres virkelige element og komme med feedback. Interessen var enorm - I løbet af tilmeldingsperioden, ansøgte mere end 2500 gravide kvinder om af teste graviditetsbukserne.

- I betragtning af, at kvinder er en minoritetsgruppe i branchen, og at de der ansøgte skulle være gravide, var 2500 ansøgninger et meget stort antal. Vi er glade for den enorme interesse fra hele Europa. Det bekræfter vigtigheden af vores nye produktlancering, siger René Christiansen

Maver i forskellige former og størrelser
Testpiloterne blev udvalgt bredt på tværs af alder, geografisk placering og stadie af graviditeten. Dette sikrer, at bukserne testes i en lang række situationer og på maver i forskellige former og størrelser.

- Kommentarerne og feedback fra kvinderne i den afsluttende fase af testen er yderst vigtig for os. Vi ønsker at producere bukser, der virkelig er skræddersyet til denne målgruppe, siger produktudvikler Rose-Marie Näsström, der har arbejdet på graviditetsbukserne i mere end to år. Målet har været at lancere graviditetsbukser, der er maksimalt bløde, komfortable og slidstærke.

Blåkläders graviditetsbukser lanceres i begyndelsen af 2020.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

10/9 2019