Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Turbosliber med stor styrke og god kontrol

Turbosliber med stor styrke og god kontrol

Bosch lancerer en turboslibemaskiner, der sikrer høj overfladekvalitet pga. hurtigere slibning og støvfrit arbejde

Del artiklen på

Værktøjsproducenten Bosch udvider nu sit sortiment med to nye excenterslibere, GET 55-125 Professional og GET 75-150 Professional. Begge er udstyret med kraftige motorer på hhv. 550 og 750 watt, som sikrer hurtig afvirkning og høj overfladekvalitet.

Professionelle håndværkere kan vælge mellem fin og grov slibning samt polering. Med turbofunktionen kan brugerne ifølge Bosch slibe tre gange hurtigere end før.

Både GET 55-125 Professional og GET 75-150 Professional er lette takket være det nye design, den ergonomiske softgrip-knap og det smalle håndtag på 18 cm i omkreds. Bl.a. snedkere og malere får dermed optimal kontrol og et flot resultat ved slibning og polering.

Med en skivediameter på 125 mm er GET 55-125 Professional velegnet til behandling af mindre ujævne overflader, mens GET 75-150 Professional med en skivediameter på 150 mm er velegnet til større overflader.

Effektivt, støvfrit arbejde
Med de to nye excenterslibere kan professionelle håndværkere slibe effektivt og støvfrit. Den nye bagskive giver bedre støvopsugning end skiver med seks-otte huller, og den er desuden kompatibel med almindeligt slibetilbehør.

Slibenettet M480 giver støvopsugning på hele skiven, og den åbne struktur reducerer risikoen for tilstopning. Det giver støvfrit arbejde, og håndværkeren undgår tidskrævende rengøring og får et bedre resultat.

Excentersliberne er udstyret med antistatisk udsugningsstuds, som gør det lettere at styre en tilsluttet støvsuger.

GET 55-125 Professional og GET 75-150 Professional er allerede på markedet. Tilbehør som fx slibeskiver, poleringsfleece og Click & Clean-adaptere til tilslutning af en støvsuger fremgår af Boschs tilbehørssortiment.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

12/9 2019