Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Würth åbner ny håndværkerbutikWürth Svendborg har adresse på Odensevej 148 i Svendborg og indvies formelt tirsdag d. 26. januar kl. 12.00.

Würth åbner ny håndværkerbutik

I morgen udvider Würth sin kæde med håndværkerbutikker med endnu en butik – denne gang i Svendborg

Del artiklen på

Butikken bliver Würths tredje på Fyn – de to andre ligger begge i Odense – og dermed består Würths butikskæde nu af i alt 36 butikker:

- I Würth tror vi på vækst, og derfor fortsætter vi udvidelsen af vores butiksnet på trods af corona-krisen, fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth og fortsætter:

- At komme til Svendborg har været et helt naturligt valg. Det er et område i fuld udvikling, og via vores kørende sælgere har vi allerede et tæt samarbejde med mange sydfynske virksomheder. Mange af dem handler allerede også i vores butikker i Odense, men når det skal gå stærkt, vil vi gerne være tættere på, så vores kunder ikke skal bruge unødvendig tid i varebilen.

Mere end produkter
I den ny håndværkerbutik i Svendborg vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Ved indretningen af butikken er der lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan gå derfra med faglig inspiration. Derfor ligger der f.eks. også et mødelokale i tilknytning til butikken, hvor Würth løbende vil invitere til kundearrangementer, kurser mv.

- Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor f.eks. vores specialister i lufttæt byggeri, bilpleje eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder, fortæller Rune Liljeroth.

Også i hverdagen bliver der mulighed for kompetent faglig sparring i butikken, hvor medarbejderne alle har en bred og dyb indsigt i Würths produktprogram. Det daglige ledelsesansvar vil blive varetaget af butiksleder Henrik Aaskov.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

25/1 2021
Arbejdstøj VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.