Aktuelle nyheder - VVS

Alle stande kommer i brug på VVS'21 Der er store forventninger til VVS’21, der lettere forsinket efterfølger VVS’19, der satte flere rekorder. Foto: Odense Sport & Event

Alle stande kommer i brug på VVS'21

Arrangørerne bag VVS'21 i oktober kan melde alle stande udsolgt. Opbakningen til årets messe på Odense Congress Center ses også tydelig blandt de besøgende allerede nu

Del artiklen på

Der er stor brancheopbakning til den kommende fagmesse VVS'21, der finder sted den 12.-14. oktober i Odense Congress Center. Det betyder, at arrangørerne bag VVS'21 nu kan melde ud, at messen er helt udsolgt. Dermed får besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i på Skandinaviens største VVS-messe.

VVS'21 er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har ikke haft den store betydning for udstillerne, som stadigvæk bakker op om den traditionsrige VVS-messe.

- Jeg glæder mig over, at VVS'21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder Louise Jørgensen.

Læs mere under billedet...
Arkivfoto fra VVS'19. Foto: Odense Sport & Event

Skal efterfølge en stor succes
Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen Veltek, der står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

- Vi skal efterfølge en VVS'19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS'21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere, siger Louise Jørgensen og fortsætter:

- Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen.

Alle udstillere til VVS'21 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de tre haller.

Det er gratis at deltage i fagmessen, men det kræver, at man registrerer sig online for at modtage en billet. Registrering kan ske her.

-los

Læs mere om VVS

28/9 2021
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri