left banner

Aktuelle nyheder - VVS

Blå håndværkermesse kommer til AarhusBlå Messe, der afholdes i Aarhus d. 6. september, har fokus på viden, vækst og værdi.

Blå håndværkermesse kommer til Aarhus

Vvs-grossisten Brødrene Dahl samler mere end 70 leverandører og indbyder installatører og andre interesserede fagfolk til Blå Messe i smilets by

Del artiklen på

Nogle gange om året danner Brødrene Dahl ramme om Blå Messe. Nu er turen kommet til Aarhus, hvor deltagerne vil få indsigt i de nyeste teknologier, produkter og services, ligesom man kan forvente sparring og dialog med branchens førende folk. Indtil videre har mere end 70 udstillere meldt sig klar.

- Jeg ser meget frem til Blå Messe. Det er her vi får den gode snak med vores kunder, som gør samarbejdet tættere. Vi ved fra erfaring, at dialogen bliver rigtig værdifuld, når vi kan tilbyde kunderne viden til gavn for deres forretning. År efter år bekræftes vi i, at dialog er afgørende for, at vi byder ind med brugbar og relevant viden for den enkelte installatør. Det gælder, når vi anbefaler konkrete løsninger, og når vi diskuterer nye forretningsmuligheder, der kan gøre installatøren endnu stærkere. Af den grund har vi valgt at have særligt fokus på viden, vækst og værdi, siger forretningschef Jan Sørensen i Aarhus.

På messen vil der være rig mulighed for dialog og sparring. Jan Sørensen stiller med et hold af branchens dygtigste eksperter, som deltagerne frit kan benytte sig af, lyder det.

Messe i nye klæder
Blå Messe har de tidligere år budt på konkurrencer med spændende præmier. Det vil der være igen i år, men leverandørerne medbringer også skarpe tilbud til vvs-installatørerne på selve dagen. Det betyder, at deltagerne på messen kan se nye produkter og større løsninger og med det samme indhente et godt tilbud.

- Odense-messen tidligere på året viste rigtig god respons på tilbuddene, så vi fortsætter denne succes i Aarhus. Der har været stigende efterspørgsel på salg på messen, og vi anerkender, at mange besøgende ønsker at kunne købe produkter straks. Blå messe er fundament for at mødes, handle og komme i dialog om forskellige løsninger, slutter Jan Sørensen

Blå Messe finder sted den 6. september kl. 10-15 på Møllevangs Allé 144, 8200 Aarhus N.

Det er sidste gang, at messen afholdes på Møllevangs Allé, da Brødrene Dahl senere på året slår dørene op til et 5100 kvadratmeter stort butiksmiljø i en ny Aarhus-butik. I de nye lokaler vil Brødrene Dahl fra 2019 kunne sige ja til endnu flere leverandører.


-los


Læs mere om VVS

27/8 2018
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima