Aktuelle nyheder - VVS

Bravida køber vvs-firmaet P. HermansenJørgen Hermansen (tv.) og administrerende direktør i Bravida Danmark Johnny Hey giver hånd på aftalen.

Bravida køber vvs-firmaet P. Hermansen

Bravida Danmark har indgået aftale om at overtage det Skanderborg-baserede vvs-firma P. Hermansen

Del artiklen på

Virksomheden med hovedsæde i Skanderborg og kontor/showroom i Aarhus, udfører vvs-fag- og hovedentrepriser og løser også serviceopgaver. Den faglige ledelse udgøres af 5 entrepriseledere med ejeren Jørgen Hermansen som øverste ansvarlig. 33 montører udfører alle typer af VVS-arbejde, samt opgaver indenfor boligventilation, isolering og anlægsarbejder.

I regnskabsåret 2016/17 lå omsætningen på godt 55 mio kr. med et meget tilfredsstillende indtjeningsniveau. For indeværende regnskabsår forventes stigning i såvel omsætning som indtjening.

På entrepriseområdet beskæftiger P. Hermansen sig med fag- og hovedentrepriser, som omfatter store installations- og udskiftningsopgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering. Virksomheden har gennem tiden opbygget stærke og mangeårige relationer til en række af regionens store kunder.

Samtidig har virksomheden en attraktiv ordrebeholdning for de kommende år. På serviceområdet udfører P. Hermansen vvs-service og mindre installationer for både erhvervs- og privatkunder.

Administrerende direktør i Bravida Danmark Johnny Hey siger:

- P. Hermansen er en yderst veldrevet og veletableret vvs-virksomhed, som passer rigtig godt til Bravida. Virksomheden har et strategisk fokus på lønsomhed på de enkelte opgaver frem for omsætning – det er helt i tråd med den strategi, vi også følger i Bravida. Jeg er glad og stolt over, at det er lykkes os at komme til enighed med P. Hermansen, og jeg er sikker på, at aftalen bliver til stor gavn for begge parter.

Han suppleres af ejeren af P. Hermansen Jørgen Hermansen:

- Virksomheden blev grundlagt i 1972 og jeg er 2. generation af familien, som nu driver den. Vi har i nogen tid været på jagt efter den rette køber, da vi har vurderet, at vores potentiale for vækst og udvikling bedst kan forløses, ved at blive en del af en større koncern. Her er jeg overbevist om, at Bravidas værdisæt og måde at drive forretning på, passer godt til P. Hermansen.

Bravida Danmark har overtaget P. Hermansen pr. 2. juli 2018. Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Jørgen Hermansen som ansvarlig for aktiviteterne.

Fusion og integration af virksomheden over i Bravida sker senere i 2018, hvilket i praksis betyder, at virksomheden indtil da forsætter på uændrede vilkår. Ligeledes forsætter virksomheden i en periode under sit nuværende navn.

-los


Læs mere om VVS

3/7 2018

Mest læste


Seneste nyheder

  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima