left banner

Aktuelle nyheder - VVS

Brødrene Dahl åbner butik nummer fire i AarhusI april måned blev det offentliggjort, at den tidligere IKEA-lagerbygning i Aarhus skulle huse Brødrene Dahl-butik nr. 53. I løbet af sommeren er de 5100 m2 blevet klargjort.

Brødrene Dahl åbner butik nummer fire i Aarhus

D. 26. november åbner Brødrene Dahls nye flagskib op for kunder i den tidligere IKEA-lagerbygning på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus

Del artiklen på

De seneste år er Brødrene Dahl gået i spidsen for at indfri kundernes stigende efterspørgsel i markedet for VVS, værktøj, vand og kloak, og det kommer nu til udtryk med en rekordstor butik i Aarhus, som de deler med Øland.

Forretningschef Jan Sørensen har samlet en kompetent stab på 75 medarbejdere, der er klar til at servicere og rådgive håndværkerkunder og installatører.

- Den nye butik kommer til at huse alle Brødrene Dahl og Ølands kompetencer samlet under ét tag. I nye og moderne omgivelser er der fokus på alt lige fra vvs, vand & kloak, ventilation og isolering. Med den samlede faglighed vil kunderne ud over bekvemmelighed bl.a. via en stor drive through forhåbentligt mærke den tilgængelighed, der er indtænkt i de nye lokaler, både hvad angår varer og rådgivning, siger Jan Sørensen og fortsætter:

- I praksis betyder det, at det bliver hurtigere og nemmere for kunder at handle byggematerialer, når de står midt i et komplekst byggeprojekt. Desuden vil nye mødelokaler designet til kunderne, ti shop-in-shops, nyt cafemiljø og kyndig vejledning være at finde, når vi slår dørene op den 26. november.

I rivende udvikling

Den nye butik bliver den fjerde Brødrene Dahl butik i Aarhus, og det bevidner om en by i rivende udvikling. Hvert år vokser byen med 5000 indbyggere, og ved siden af den nye butik etableres en ny bydel, der forventer at give 25.000 nye indbyggere tag over hovedet. Alt tyder altså på, at byggeriet kun går en vej, nemlig opad.

- Specielt i dette område bliver der i disse år bygget rigtig meget, og det er derfor oplagt med en forretning lige netop her. Men den nye forretning er ikke kun tiltænkt lokalt byggeri. Vores placering tæt på motorvejen gør det nemt for entreprenører, håndværkere og installatører fra nær og fjern at lægge vejen forbi fra kl. 05.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen, siger Jan Sørensen.

Brødrene Dahl-butikken kommer som led i missionen om øget tilgængelighed og målet om at møde kunderne, der hvor de er, også til at tilbyde drive-in-service, der skal gøre det endnu nemmere at hente forudbestilte leverancer.

- Det er vores opgave som vvs-, vand-, og kloakleverandør at matche nye vilkår i markedet. Forventninger til installatøren fra hans kunder er en anden i dag, og det vil vi naturligvis gerne efterkomme ved at tilbyde den service og de produkter, der efterspørges, siger Jan Sørensen.

Den nye butik åbner på mandag d. 26. november 2018, mens den officielle åbningsreception finder sted d. 9. januar 2019. Åbningstiderne vil være mandag til fredag fra kl. 5:00-21:00 og lørdag 7:00-12:00.

-los


Læs mere om VVS

22/11 2018
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima