Aktuelle nyheder - VVS

Brødrene Dahl sender ledere på kursus i mental sundhedArbejdsmiljøchef, Sus Nielsen, vil gerne aftabuisere udfordringer med det mentale helbred.

Brødrene Dahl sender ledere på kursus i mental sundhed

Over de næste tre år er ambitionen at 150 medarbejdere vil være uddannet i at værne om den psykiske trivsel på arbejdspladsen

Del artiklen på

Brødrene Dahl havde sidste år nul arbejdsulykker, der resulterede i fravær. Nu sætter virksomheden fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Et nyt kursusforløb skal ruste ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i at værne om den psykiske trivsel på arbejdspladsen og sætte ind, hvis kollegaer ser ud til at mistrives.

Brødrene Dahls arbejdsmiljøchef, Sus Nielsen, mener, at det giver god mening at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø:

- Vi er en socialt ansvarlig virksomhed, og vi vil gerne sikre, at det mentale aspekt også håndteres professionelt og respektfuldt på vores arbejdsplads. Derfor udstyrer vi nu vores ledere og arbejdsmiljørepræsentanter med en værktøjskasse, der sætter dem i stand til at spotte kollegaer med mentale udfordringer. Vi vil gerne være med til at aftabuisere udfordringer med det mentale helbred. Det er noget, der kan ramme os alle, siger hun.

Kurset i psykisk arbejdsmiljø varer to dage. Foreløbig har omkring 30 ledere og arbejdsmiljørepræsentanter i Brødrene Dahl været på skolebænken, og forventningen er, at 150 vil være uddannede i løbet af de næste tre år.

-dc

Læs mere om VVS

24/9 2021
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri