Aktuelle nyheder - VVS

Brødrene Dahl tilbyder døgnåben service i AarhusDet er større efterspørgsel efter VVS-materialer udenfor normal åbningstid, der nu får Brødrene Dahl til at tilbyde døgnåbent også i Aarhus. Der er kun lukket fra lørdag kl. 12.00 til mandag kl. 7.00.

Brødrene Dahl tilbyder døgnåben service i Aarhus

VVS-grossist Brødrene Dahl lancerede i starten af 2016 deres døgnåbent-koncept i Brøndby. Nu rykker de populære åbningstider til Jylland

Del artiklen på

Ligesom resten af samfundet er VVS-branchen netop nu under stor udvikling og møder konstant nye krav. Det kan VVS-grossisten Brødrene Dahl tydeligt mærke, og derfor udvider de det populære koncept til også at omfatte Aarhus, hvor de åbner op for service hele døgnet rundt den 30. oktober kl. 07.00.

Det betyder, at morgenfriske VVS-installatører både kan svinge forbi Brødrene Dahl kl. 5 om morgenen, forud for dagens opgaver, og komme igen sent om aftenen for at hente en forudbestilt leverance, eller hvis de pludselig har brug for en særlig komponent efter service nedbrud.

- Vi befinder os i en tid, hvor samfundet hele tiden udvikler sig, og markedet derfor også ændrer fremgangsmåder og stiller nye krav. Forventningen til installatøren fra hans kunder er en anden, og derfor skal Brødrene Dahl også være mere tilgængelige, forklarer lokal forretningschef hos Brødrene Dahl i Østjylland, Jan Sørensen.

Aarhus-afdelingen på Møllevangs Allé 144 bliver den anden afdeling hos Brødrene Dahl, der tilbyder døgnåbent med personale bag disken fra mandag morgen kl. 7 til lørdag middag kl. 12 non-stop.

Kunderne har fået andre behov
Siden lanceringen af det døgnåbne koncept i Brøndby i 2016, har Brødrene Dahl oplevet stigende efterspørgsel på samme service i resten af landet. Konceptet er en del af virksomhedens vision om at imødekomme kundens behov. Brødrene Dahl lancerer nu konceptet i Aarhus, fordi de oplever, at kunderne har fået andre behov og derfor har stor gavn af de udvidede åbningstider.

- Vi møder flere og flere installatører, der starter og slutter arbejdsdagen uden for branchens normale arbejdstider. Det kan der være forskellige grunde til, men vores vigtigste opgave er, at de ikke kommer hen til en lukket butiksdør. Vi skal være fleksible og sætte os i kundens sted, når der er behov for det, og i det her tilfælde betyder det, at vi udvider vores åbningstider, siger Jan Sørensen.

Brødrene Dahl har som led i de nye åbningstider på Møllevangs Allé 144 ansat personale, der kan bemande butikken døgnet rundt. I natperioden vil personalet også være med til at fylde hylderne og rette til, så det hele står klar til morgendagens kunder.

-los


Læs mere om VVS

26/10 2017
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima