left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Finanslov åbner muligheder for erhvervslivetTroels Blicher Danielsen.

Finanslov åbner muligheder for erhvervslivet

Ifølge Tekniq Arbejdsgiverne rummer den nye finanslov en række initiativer, der kan stimulere forbruget og være et vigtigt første skridt på vejen gennem corona-krisen og dens eftervirkninger

Del artiklen på

Der er ifølge Tekniq Arbejdsgiverne en række positive elementer for både danske forbrugere og dansk erhvervsliv i den finanslov for 2021, som regeringen sammen med Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet netop har præsenteret:

- Det er især værd at kreditere regeringen og støttepartierne for, at de tager håndværkerfradraget alvorligt og fordobler beløbet til håndværksydelser i 2021. Vi havde håbet, at man bl.a. også ville gøre det muligt at få fradrag for materialer og ikke kun for håndværkernes løn, men det må så være næste skridt, siger Troels Blicher Danielsen, der er adm. direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne.

Han mener også, at finansloven har potentialet til at bære store dele af dansk erhvervsliv gennem den øjeblikkelige corona-krise:

- Ved eksempelvis at forbedre afskrivningsreglerne for de virksomheder, der investerer i en modernisering af deres drift og produktion, sikrer vi, at disse virksomheder får bedre muligheder for at komme med på den digitale bølge. Og det er helt nødvendigt – ikke mindst, hvis vi vil kunne klare os i konkurrencen med andre lande, når verdensmarkederne for alvor lukker op igen, siger Troels Blicher Danielsen.

Også på det grønne område indeholder finansloven en række positive elementer – om end Troels Blicher Danielsen havde håbet, at den grønne dagsorden havde sat et endnu tydeligere aftryk:

- Vi noterer, at man med dagens finanslov eksempelvis fortsætter indsatsen for at udfase oliefyr og naturgas, samtidig med at der afsættes puljer til elfærger og opsætning af ladestandere. Men med tanke på, hvor hurtigt puljen til netop udskiftningen af oliefyr og naturgas blev tømt i år, kan vi godt tvivle på, om de afsatte beløb de kommende år er tilstrækkelige til at føre os hurtigt nok videre på vejen mod at nå regeringens egen 70 %-målsætning, siger Troels Blicher Danielsen.

-kj

Læs mere om VVS

7/12 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri