Aktuelle nyheder - VVS

Hvad løber der gennem vandrørene?Hvordan sikres drikkevandskvaliteten og hvordan undgår du undgå bekostelige udskiftninger af vandinstallationerne? Det kan du lære på Danvaks to kurser ’ Krav til sikre drikkevandsinstallationer’.

Hvad løber der gennem vandrørene?

SPONSORERET INDHOLD: Der kan godt gemme sig en bakterie eller to i drikkevandsinstallationerne, for der sker ofte fejl i valg af materialer og montering. Det har både store økonomiske og sundhedsmæssige konsekvenser

Del artiklen på

I denne corona-tid er frygten for bakterier i drikkevandet begrundet, da nedlukningen af mange bygninger resulterer i øget forekomst af legionella, samt det faktum at temperaturen i mange varmtvandsanlæg er for lav.

Det koster forsikringsselskaberne flere milliarder om året i erstatning, pga. alle de fejl, der forekommer i f.eks. materialevalg, dimensionering eller design af vandinstallationerne i byggeriet i Danmark.

De fejl kan sagtens undgås!

Det kan man lære alt om på Danvaks kursus: Krav til sikre drikkevandsinstallationer. Her får du al den vigtige viden, du skal bruge for at undgå bekostelige udskiftninger af vandinstallationerne.

Få bl.a. viden om:
Aktørers ansvar
Krav til drikkevand og vandanalyser
Krav til vandinstallationer
Korrosion i vandinstallationer
Risikovurdering ift. materialevalg
Installationstype, design og håndværksmæssig udførelse

Kurset er for personer, som arbejder med vandinstallationer, f.eks. bygherrer, rådgivere, installatører eller personer der er ansvarlige for drift og vedligehold af bygningers vandinstallationer.

Kurset afholdes i Ballerup den 2. juni - læs mere og tilmeld dig her, og i Aarhus den 11. juni - læs mere og tilmeld dig her.


Læs mere om VVS

30/4 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima