left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Hylder landets håndværkerhelteKampagnen HåndværkerHelte kører bl.a. på diverse sociale medier og her på håndværkerhelte.dk, hvor Brødrene Dahl får sagt tak til hverdagens helte.

Hylder landets håndværkerhelte

Brødrene Dahl sender i en ny kampagne digitale high fives ud til landets håndværkere, der, ifølge vvs-grossisten, langt fra får anerkendelse nok

Del artiklen på

’TAK fordi du holder Danmark oven vande. Du er en HåndværkerHelt’.

Sådan indleder Brødrene Dahl en hyldest til landets håndværkere, der løser alt fra små hverdagsproblemer til store komplicerede opgaver – både nu med særlige corona-relaterede opgaver, men også generelt. Dét skal håndværkerne hyldes for, lyder det fra grossisten, der har introduceret begrebet HåndværkerHelte.

- Uden håndværkere ville samfundet gå i stå. Det er håndværkerne, der sikrer, at børnene kan vaske hænder i skolen og børnehaven, at familien Danmark kan gå i bad og på toilettet derhjemme, og at indeklimaet er behageligt på arbejdspladsen for blot at nævne nogle ganske få eksempler. Det er ting, vi alle sammen tager for givet, men som håndværkerne knokler for hver dag. De fortjener en større opmærksomhed for den indsats, de yder, og det vil vi gerne bidrage til ved at sige højt og tydeligt tak til håndværkerne, siger administrerende direktør i Brødrene Dahl, Peter Møller.

Håndværkerne føler sig lidt oversete
Forud for lanceringen af HåndværkerHelte konceptet har Brødrene Dahl interviewet lærlinge, svende og mestre i både små og store virksomheder landet over. Her kom det tilsyneladende frem, at flere finder det mærkeligt, hvordan de ikke bliver mere anerkendt for deres arbejde.

- Samfundsmæssigt er manglen på anerkendelse også problematisk. Det fremmer ikke de unges lyst til at uddanne sig inden for håndværkerfagene, når der ikke er mere respekt om dem. Derfor er det en fælles opgave at skabe positiv opmærksomhed om håndværkerne. I Brødrene Dahl er vi fans af håndværkere og har været det siden 1867. Jeg håber, vi med kampagnen kan skabe mange flere fans, slutter Peter Møller.

Kampagnen blev officielt skudt i gang d. 14. maj, men konceptet vil løbende blive udviklet.

-los


Læs mere om VVS

27/5 2020
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima