Aktuelle nyheder - VVS

Indbygningscisterne gør det let for installatørenGrohe Rapid SLX indbygningcisterne er nem at installere og justere.

Indbygningscisterne gør det let for installatøren

Grohe Rapid SLX gør livet nemmere og smartere for både installatører og slutforbrugere

Del artiklen på

En indbygningscisterne er ofte forbundet med et større installationsarbejde og kan efter installationen være svær at tilgå igen. Den nye indbygningscisterne fra sanitetsvirksomheden Grohe er både nem at installere og giver let adgang til justering af vandtilførslen - selv efter installationen. Med det voksende marked for kantløs keramik kan installatører nemt tilpasse vandtilførslen til det enkelte toilet.

- Indbygningscisternen Grohe Rapid SLX er nemmere at arbejde med, da man med udløbsregulatoren nu kan bruge alle typer af toiletskåle bl.a. dem uden skyllekant uden at være bekymret for kraftige toiletskyl, fortæller Lars Mikkelsen fra L.m. Varme Og Sanitet.

Montering og design
Grohe Rapid SLX kommer med en ny og mere fleksibel installationsboks, der indeholder både en vand- og en strømtilslutning. På den måde forenkler Rapid SLX fremtidige installationsprocesser eksempelvis ved en opgradering fra et standardkeramiktoilet til et skylletoilet a la Grohe Sensia Arena. Derudover fås den nye installationsboks til Rapid SLX som standard med en kappe, der let giver adgang. Tilslutningen kan dermed nemt nås via åbningen bag porcelænet, og større, omfattende indgreb kan undgås.

Udover at lette installationsarbejdet for installatørerne er Rapid SLX med til at skabe en større fleksibilitet hvad angår badeværelsesdesign, da man nu kan tilpasse trykpladens udseende til den enkeltes stil.

Det er muligt at vælge mellem to forskellige størrelser af Grohes nye slanke trykplader i tre former og tolv farver, hvilket giver en frihed til i højere grad at integrere toilettets design på en helt ny måde til den øvrige badeværelsesindretning efter egen smag. Den brede pallette af farver, som trykpladerne fås i, findes også i matchende farver til både badeværelses- og køkkenarmaturer samt brusesystemer og accessoires i form af knager, toiletpapirsholder etc.

-kj

Læs mere om VVS

14/1 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima