Aktuelle nyheder - VVS

Kursus i den nye gassikkerhedslov

Kursus i den nye gassikkerhedslov

SPONSORERET INDHOLD: Dansk Gasteknisk Center underviser i Den nye gassikkerhedslov, som trådte i kraft d. 1. januar 2020

Del artiklen på

Siden gassikkerhedsreglerne trådte i kraft d. 21. april 2018, har der været en overgangsperiode, hvor gasreglementet fortsat kunne bruges, når der skulle arbejdes på gasinstallationer eller gasanlæg. Fra d. 1. januar 2020 skal alle følge de bekendtgørelser, der knytter sig til gassikkerhedsloven, når der projekteres eller udføres arbejde på installationer eller anlæg.

Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center underviser på kurset Den nye gassikkerhedslov, hvor du kan få et overblik over, hvad loven betyder for dig som autoriseret gasmester eller vvs'er. Det er nemlig vigtigt, at du kender reglerne, så du kan udføre dit arbejde og vejlede dine kunder i overensstemmelse med loven og dens bekendtgørelser.

Gassikkerhedsloven skal overholdes
Den nye lov er en moderniseret og forenklet udgave af den tidligere, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt at drive sikker vvs-virksomhed i Danmark. Du skal overholde gassikkerhedsloven, fordi den handler om at opretholde den nødvendige sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel, så risikoen for forgiftning, eksplosion og brand er minimal.

Kurset finder sted i Ballerup d. 27. februar og i Aarhus d. 24. marts. I løbet af dagen gennemgår Jytte Skytte gassikkerhedslovens fem bekendtgørelser med fokus på nyheder og ændringer i loven.

Læs mere og tilmeld dig kurset i Ballerup her.

Læs mere og tilmeld dig kurset i Aarhus her.

Læs mere om VVS

14/1 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima