Aktuelle nyheder - VVS

Messinginstallationer er en tikkende bombe under VVS-branchenRoth klemmeringsfittings til pex og alupex – nu i rødgods (EURO-red).

Messinginstallationer er en tikkende bombe under VVS-branchen

SPONSORERET INDHOLD: Roth fortsætter kampen mod vandskader og udvider igen sortimentet indenfor Roth korrosionssikre installationer – nu med Roth klemmeringsfittings til pex og Alu-LaserPlus

Del artiklen på

Moderne installationer består ofte af rustfrie rør efterfulgt af fittings og fordelerrør i messing.

I store dele af Danmark vil vandkvaliteten i denne type installationer medvirke til afzinkning af messingen, og bruddet på fittings, fordelerrør, ventiler mv. vil ske uden forvarsel med risiko for store skader til følge.
 
Alle fittings er universale med ¾” EURO-konus og anvendes sammen med vores pex og Alu-LaserPlus rødgodskoblinger i 12, 15, 16, 18 og 20 mm. Alle produkterne i systemet er godkendt til brugsvand.
 
Fås hos din grossist.
 
Roth har sendt messingfittings på pension
Som ansvarlig producent valgte vi i 2018, at udfase vores fordelere og fittings produceret i messing.

Ændringen gælder for MultiPex programmet og omfatter både kompression- og indstiksfittings. Det har vi gjort, fordi udviklingen har vist, at messing er uhensigtsmæssigt at bruge i områder med stort kloridindhold i vores drikkevand kombineret med moderne rørsystemer.
 
Du finder du meget mere information om Roth messingfri brugsvandsinstallationer her på vores hjemmeside.

Læs mere om VVS

24/3 2021