Aktuelle nyheder - VVS

Ny intelligent fjernvarme-unit er enkel at installere og indregulereUponor kan nu levere en helt komplet løsning, hvor alle installationer spiller sammen til daglig glæde for brugerne, der har udsigt til ekstra komfort i hverdagen samt besparelser på energiregningen.

Ny intelligent fjernvarme-unit er enkel at installere og indregulere

SPONSORERET INDHOLD: Combi Port E fra Uponor gør med app-styring VVS-installatørens arbejde nemt gennem alle faser

Del artiklen på

Med introduktionen af Combi Port E – Uponors første fuldt elektroniske fjernvarme-unit – leverer Uponor nu en helt komplet løsning, hvor alle installationer til varme, brugsvand spiller sammen. Det sikrer brugerne en oplevelse af daglig komfort, og lavt energiforbrug på et helt nyt niveau.

Den nye fjernvarme-unit er med sin avancerede teknologi en attraktiv nyhed til nybyggeri, renoverings-projekter og i udskiftningsmarkedet. Den effektive 100% app-styring gør Combi Port E til den hidtil mest installatørvenlige fjernvarme-unit – der tilpasser produktionen af varme og brugsvand efter døgnrytmen i husstanden.

Hvornår skal der være varme og varmt brugsvand?
To vigtige fordele er den adaptive regulering af såvel varmen i huset som produktionen af varmt brugsvand. Her lærer Combi Port E via en algoritme beboernes døgnrytme og forbrug at kende. Resultatet er, at der altid er varme på, når der er mennesker i huset – og varmt vand til rådighed, når det skal bruges.

Som en ekstra hygiejnisk tryghed er varme- og brugsvandsdelen adskilt i den nye fjernvarme unit, for at minimere risikoen for bakterievækst.
Hurtig og enkel installation med app på mobilen

Den rigtig gode nyhed for fagmanden er, at Combi Port E er 100% app-baseret. Det betyder, at en stor del af installatørens arbejde kan klares via en smartphone: Indstilling, opstart, igangsætning og drift. De intuitive billeder på telefonen giver hurtigt et overblik over de indstillede værdier – og ændres let direkte på skærmen.

Når systemet kører, kan VVS-installatøren med app’en generere en indreguleringsrapport til kunden, så man har dokumentation for de indstillede værdier. Det er også muligt at kontrollere, hvor meget vand, der løber igennem. En vigtig fordel, Uponor er alene om, og som gælder både brugsvands- og varmedelen.

En komplet løsning med klare fordele
Der kan monteres varmemåler ind, og den nye fjernvarme-unit kan også kombineres med lækageovervågningen PDO, Permanent Drift Overvågning.

Derudover er Uponors omfattende sortiment af bundmoduler udviklet til bl.a. Combi Port E og kan installeres uden betydelige tilpasninger ved installation.

Dermed kan Uponor nu levere en helt komplet løsning, hvor alle installationer spiller sammen. Til daglig glæde for brugerne, der har udsigt til ekstra komfort i hverdagen og en energiregning, der er til at leve med i fremtiden.

Se mere om Combi Port E her.


Læs mere om VVS

5/10 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima