scroll
Ny skylleventil er vandbesparende og let at installereDen nye Geberit skylleventil type 212 har flere indstillingsmuligheder for skyllevolume og strømningshastighed, der sikrer et optimalt skyl.

Ny skylleventil er vandbesparende og let at installere

Geberit har udviklet en ny og forbedret skylleventil til de bedst sælgende cisterner i Europa. Den er nemmere at installere og afmontere, og den kommer den med en bred vifte af skylleindstillinger, hvilket muliggør en vandbesparelse

 

En ny skylleventil fra Geberit udviklet til de bedst sælgende cisternerne i Europa (Sigma, Delta og Omega) er blevet optimeret på flere punkter, sammenlignet med hvad der ellers eksisterer på markedet.

• Installation og afmontering er blevet nemmere – ligesom justeringen af indstillinger for
dobbeltskyl er blevet nemmere
• Flere muligheder inden for skylleindstillinger
• Indbygget flow begrænser til at indstille strømningshastigheden på selve skyllet, så det
matcher toiletskålen

- Vores nye skylleventil har flere indstillinger for toiletskyllet, hvilket sikrer det mest optimale skyl med minimal skyllevolumen. Det betyder, at skylleventilen bidrager til en mere ressourcesparende brug af drikkevand, forklarer Nils Overgaard, Product Manager hos Geberit.

Indbygget flow-begrænser
De to indstillingsgreb på ventilen gør det desuden nemmere for installatøren at justere indstillingerne for dobbeltskyl. For det store skyl er niveauerne fordelt ud på 6 trin fra 3,5 liter til 7,5 liter. For det lille skyl varierer skyllevolumen fra 2 liter til 4 liter fordelt over 12 trin.

Det nye bassin har indbygget flow-begrænser, der kan justere strømningshastigheden for skyllevandet og matche det til toilettets udformning.

Som en ekstra feature, kan den nye skylleventil ved få enkle trin også blive monteret med
en løfter til et pneumatisk skyl, hvis dette ønskes.

Plastikken kan genbruges
For at spare ressourcer på at fremstille plast er den nye skylleventil lavet af ABS-plast, der er
genvundet fra elektroniske apparater og computere i stedet for SB-plast. Fremstillingen i denne form for plast sikrer, at plastikken kan genbruges, når produktets har nået slutningen af sin livscyklus. Ud over at være mere bæredygtig, bidrager det også til at optimere ventilens termiske stabilitet og friktion- og glideegenskaber.

Den nye skylleventil er blevet grundigt testet på både offentlige og semioffentlige toiletter under produktudviklingen – også i områder hvor drikkevandet har en usædvanlig høj grad af hårdhed.

Den nye skylleventil type 212 er bagudkompatibel og erstatter de nuværende skylleventiler for Sigma-, Delta- og Omega-cisternerne. Det nye bassin til skylleventilen har en låsebøjle, der gør installationen i cisternen både lettere og mere sikker, da den fikserer skylleventilen.
Fra juli 2021 er implementeringen af den nye skylleventil påbegyndt, og fremover vil kun denne ventil være tilgængelig for som reservedel.

-dc

23/9 2021