Aktuelle nyheder - VVS

Nyt fikseringssystem gør installationsprocessen 70 % hurtigereGrohes Bau-serie omfatter produkter til både køkken og badeværelse. Alle armaturerne i Bau-serien fås nu med enten høj-, mellem- eller lav-tud efter ønske fra installatørerne.

Nyt fikseringssystem gør installationsprocessen 70 % hurtigere

Sanitetsproducenten Grohe introducerer QuickFix Plus fikseringssystemet, der gør installationen af f.eks. Bau-armaturer 70 % hurtigere

Del artiklen på

Installationen af et køkkenarmatur kan være et besværligt stykke arbejde for en installatør, da der ikke er meget plads i hverken et køkkenskab eller bag køkkenvasken, hvor køkkenarmaturet fikseres.

- Udfordringen for installatøren ved at komme til både fysisk og med sit værktøj har vi hos Grohe taget til os, og vi leverer derfor nu færdigsamlede armaturer, hvor slangerne allerede er monteret, og hvor det værktøjsfrie installationssystem QuickFix Plus er inkluderet, fortæller køkkenkategorichef for Grohe Nordeuropa, Christian Pedersen.

Han forsætter:

- Disse to ting giver installatøren en 70 % hurtigere installation, hvilket også gør armaturerne ideelle til større byggeprojekter, hvor tid er en vigtig faktor.

Grohe QuickFix Plus er således et fikseringssystem hvortil man ikke behøver en topnøgle til at fæstne armaturet. Lars Mikkelsen fra L.M. Varme og Sanitet er én af de installatører, der genkender den daglige udfordring ved installationen af et køkkenarmatur.

- Det er et langt smartere system, der gør hele installationsprocessen meget mere smidig og ikke mindst hurtigere, da bolten bare skal køres op over gevindet, klikkes på plads og spændes efter med hånden, siger han.

Se hvordan systemet fungerer i videoen her.


QuickFix Plus systemet fås sammen med flere af Grohes produktserier.

-los

 

Læs mere om VVS

24/4 2020
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima