left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Rørcenterdagene 2021 afholdes til septemberPå messen får besøgende lejlighed til at pleje og udbygge deres faglige netværk samt se alle de nyeste produkter fra udstillerne.

Rørcenterdagene 2021 afholdes til september

Nordens største udendørs afløbsmesse med ca. 12.000 m2 udstillingsområde og mere end 3500 forventede gæster afholdes nu d. 8. og 9. september 2021

Del artiklen på

Nordens største udendørs afløbsmesse, Rørcenterdagene, er grundet Covid-situationen rykket til efteråret, hvor arrangøren, Teknologisk Institut, forventer at messen kan afholdes forsvarligt.

Rørcenterdagene er rykket til onsdag d. 8. og torsdag d. 9. september, men messen er stadig samlingspunkt for branchen. I år samles pt. 89 udstillere indenfor bl.a.:

- Vand- og afløbsteknik
- Klimatilpasning
- Klimasikring
- Oversvømmelser
- Beredskab
- Opgravningsfrie renoveringsmetoder til vand- og afløbsanlæg
- Udstyr som dæksler, riste, faskiner, tv-inspektionsudstyr, tanke mm.

Rørcenterdagene arrangeres af Teknologisk Institut og afholdes udendørs på Gregersensvej i Taastrup. Messen afholdes hvert andet år, og i år er det den 18. gang, at Rørcenterdagene løber af stablen. Messen er åben begge dage fra 10.00-16.00 og gratis for besøgende.

Rørcenterdagene henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik og klimatilpasning herunder kloakmestre, entreprenører, rådgivere, producenter samt personer, der er ansat i forsyningsselskaber eller i den offentlige administration og alle øvrige personer, der har interesser inden for denne branche.

Teknologisk Institut forventer mere end 3500 besøgende til udstillingen, hvoraf langt de fleste vil være fra virksomheder, entreprenører, forsyninger og kommuner, der arbejder med byernes kloakering og regnvandshåndtering.

-kj

Læs mere om VVS

25/5 2021
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Erik Larsen & Søn

  Erik Larsen & Søn

  Skinnesystemer & Rørophæng m.m.
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri