Aktuelle nyheder - VVS

Sanitetsproducent uddanner udsatte unge til installatørerEn af de 1200 unge, der er blevet uddannet som installatører i forbindelse med Grohe Dual Tech træningskurset.

Sanitetsproducent uddanner udsatte unge til installatører

I december tildeltes 43 elever et internationalt anerkendt VVS-certifikat i Tondo (Manila) på Filippinerne, efter at have fulgt sanitetsvirksomheden Grohes træningskursus Dual Tech

Del artiklen på

Samfund

Producenten og nonprofitorganisationen Don Bosco Mondo e.V. er med deres uddannelsestilbud med til at sikre jobmuligheder til de unge. I de seneste ti år har Don Bosco Mondo e.V. i samarbejde med Grohe uddannet socialt udsatte unge i alderen 17 til 25 år til sanitetseksperter både på Filippinerne og i Mumbai og New Dehli i Indien.

Som en del af træningskurset er 1200 unge blevet uddannet som specialister i nutidens sanitetsteknologi. De unge bliver sikret gode jobmuligheder og imødekommer den store efterspørgsel på kvalificerede specialister indenfor sanitetsbranchen i udsatte områder. De uddannede unge forbedrer på samme tid også mange lokale beboers levevilkår, der oplever en mangel på brugsrør, sanitære faciliteter, hygiejneforanstaltninger og sundhedsvæsen, hvorfor de nyuddannedes ekspertise er særligt efterspurgt.

Projektet bidrager på den måde også til FN's verdensmål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 og specielt mål #6 ’Rent vand og sanitet’. Målet er at sikre, at alle har adgang til vand og sanitet, og at dette forvaltes bæredygtigt.

Bæredygtighed gennem socialt ansvar
Grohe har en 360 graders tilgang til bæredygtighed der inddrager deres ansatte, leverandører, kunder, processer, produkter og deres sociale ansvar med lige stor vægt. Målet er ikke kun at udvikle ressourcebesparende produkter, der giver forbrugerne mulighed for at leve et mere bæredygtigt liv, men også at involvere sig i diverse projekter ligesom Grohe Dual Tech træningsprogrammet, der bidrager til at forbedre levestandarder.

Projektet blev lanceret i Indien i 2009, som den første af sin slags i landet, af blandt andet Grohes HR-direktør Michael Mager og Don Bosco Mondo.

-los


Læs mere om VVS

10/1 2020
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima