Aktuelle nyheder - VVS

Slår to apps sammen til énDen nye app fra Brødrene Dahl kan både finde vej, finde råd og finde produkter.

Slår to apps sammen til én

VVS-grossisten Brødrene Dahl har lanceret en ny app, der skal gøre det nemmere og mere overskueligt at handle med virksomheden

Del artiklen på

Brødrene Dahl har i den seneste tid igangsat en række tiltag, der gør det nemt for kunderne at handle med virksomheden. For nogle år tilbage søsatte VVS-grossisten eksempelvis Kviklevering, og sidste år rullede kæden cykellevering ud hos udvalgte forhandlere i Københavnsområdet.

Nu er Brødrene Dahl klar med den seneste digitale satsning, hvor virksomheden har samlet to app-løsninger i en samlet app og tilføjet en lang række nye funktioner. Med de nye funktioner er det bl.a. muligt at se, hvilke produkter der er på lager i den lokale Brødrene Dahl-butik, der er muligheden for selvbetjening i butikken, overblik over ordrer og anbefalinger til produkter, der kunne matche kundens behov m.v.

Verdens bedste assistent
Den nye app har funktionerne fra den gamle BD Mobil app og grossistens selvbetjenings-app samlet i én løsning. App'en kommer i halen af et år med corona, hvor digitale løsninger hastigt har vundet frem.

- Vi har lavet en app, som har fokus på at være verdens bedste assistent for vores kunder. Den tilpasser sig til dig, hvad du gør og din placering– og du kommer et skridt foran hele dagen. Uanset om du vil finde vej, finde råd eller finde produkter, kan den hjælpe dig. Vores kunder skal have en følelse af, at have Brødrene Dahl lige ved hånden, lige når de skal bruge det, siger Mia Wiid Jakobsen, der har stået i spidsen for udviklingen af den nye BD app.

-los


Læs mere om VVS

2/2 2021
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Erik Larsen & Søn

  Erik Larsen & Søn

  Skinnesystemer & Rørophæng m.m.