Aktuelle nyheder - VVS

Stor opbakning til udsat VVS-messeVVS-messen har været længe ventet i branchen. Som Bent Knudsen fra Geberit siger: - Vi er nødt til at bakke op om årets vigtigste messe. Arkivfoto: Odense Sport & Event

Stor opbakning til udsat VVS-messe

D. 12.-14. oktober løber VVS-messen ’21 endelig af stablen i Odense Congress Center, som kommer til at danne rammen om tre dage spækket med spændende stande, relevante seminarer og faglige fora

Del artiklen på

Skandinaviens største fagmesse inden for VVS, arrangeret i samarbejde mellem brancheorganisationen Veltek og Odense Congress Center, skulle oprindeligt have været afholdt tilbage i april, men grundet corona og dertilhørende restriktioner, måtte både udstillere og gæster vente lidt længere.

Nu hvor restriktionerne er væk, åbner kongrescenteret snart dørene op for udstillere og gæster fra hele landet. VVS-messen har alle år været fuldt booket og endda med venteliste, og heldigvis er der også stor opbakning til messen i år:

- Det er så dejligt, at vi igen kan åbne dørene op for udstillere og gæster. Vi ved, hvordan vores gæster elsker at gå på opdagelse og møde de forskellige udstillere. Den smalltalk og dialog, der er rum for til messen, kan slet ikke sammenlignes med onlineevents, udtaler Louise Jørgensen, projektleder på VVS-messen.

I 2019 kom de fleste besøgende til messen med formålet om at holde sig orienteret og opnå ny viden, se nyheder og etablere/vedligeholde kontakter. Dette vil messen naturligvis også danne rammerne for i år, men som noget nyt vil VVS-messen tilføje et fagligt forum, hvor der sættes fokus på aktuelle emner og problemstillinger inden for VVS-branchen.

’Årets vigtigste messe’
En af udstillerne, der har set særligt frem til at deltage i messen, er sanitetsvirksomheden Geberit, der er med for fjerde gang. I år er Geberit både til stede med stand, seminarer og et udendørs showroom på hjul, hvor besøgende kan komme forbi og se nærmere – og endda prøve – de forskellige AquaClean douchetoiletter, der er det moderne luksustoilet.

Begejstringen for endelig at kunne deltage i en fysisk messe igen er stor:

- Vi er nødt til at bakke op om årets vigtigste messe, siger Bent Knudsen, Geberits danske direktør.

- Det er vigtigt for Geberit at støtte op om VVS-messen. Vi er en social branche, og det giver noget særligt med det personlige møde og at kunne vise vores produkter frem i virkeligheden, fortæller Bent Knudsen, som glæder sig til igen at se kunder, leverandører og forhandlere efter en periode med mere digital dialog end sædvanligt.

Til messen vil Geberit præsentere helt nye produkter fra både Geberit og ifö, heriblandt det nye flowoptimerede PEX-system FlowFit og helt nye badeværelsesmøbler.

- Vi har over de seneste år gennemgået en transformation til primært at være en leverandør af tekniske produkter til nu også at have fokus på produkter foran væggen såsom toiletter, vaske og møbler. Så dem glæder vi os ekstra meget til at vise frem på messen, afslutter Bent Knudsen.

VVS-messen ’21 afholdes i Odense Congress Center tirsdag d. 12. oktober til torsdag d. 14. oktober. Det koster ikke noget at deltage i messen, men det kræver, at man er tilmeldt og registreret her.

-los

Læs mere om VVS

7/9 2021
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Roth Clima Comfort

    Roth Clima Comfort

    Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri