left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - VVS

Tekniq får ny underdirektørDen nye underdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne, Maria Rygaard.

Tekniq får ny underdirektør

Tekniq Arbejdsgiverne har ansat Maria Rygaard som ny underdirektør for overenskomster og jura

Del artiklen på

Til januar får Tekniq Arbejdsgiverne ny underdirektør for overenskomster og jura. Maria Rygaard får fremover ansvaret for overenskomster og rådgivning af de ca. 4100 virksomheder inden for el-, vvs- og metalområdet i arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen.

41-årige Maria Rygaard skal stå i spidsen for den nyetablerede afdeling, som udover at rådgive om overenskomster, ansættelsesforhold, akkorder og lønsystemer også rådgiver medlemmerne om erhvervsjura. Det kan for eksempel være i forbindelse med entrepriseret, konkurrenceret og bygge- og udbudsjura.

Som underdirektør bliver hun desuden medlem af den ligeledes nyetablerede ledergruppe. Her skal hun være med til at sikre en succesfuld implementering af den nye strategi 2025, som bl.a. skal modernisere og professionalisere organisationen, strømline arbejdsprocesserne og gøre Tekniq Arbejdsgiverne til landets grønneste og mest digitale arbejdsgiverorganisation.

- Maria Rygaard har et helt særligt drive og vil gå til opgaven med stor entusiasme og professionalisme. Samtidig kan hun trække på en stor ledelsesmæssig erfaring, erfaring med at optimere processer og kendskab til overenskomstområdet fra andre organisationer, siger Troels Blicher Danielsen, der er adm. direktør hos Tekniq Arbejdsgiverne.

Maria Rygaard kommer fra en stilling som afdelingschef hos Ingeniørforeningen IDA, hvor hun har ansvaret for den juridiske rådgivning af de privatansatte medlemmer. Hun har her været med til at professionalisere og ikke mindst digitalisere medlemsrådgivningen.

Hun er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2006 og er derudover uddannet advokat og mediator. Efter endt uddannelse var Maria Rygaard først advokatfuldmægtig på et specialistkontor inden for ansættelses- og arbejdsret. Derefter blev hun ansat hos Lederne, hvor hun rådgav om alt inden for ansættelses- og arbejdsret. Senere skiftede hun tilbage til IDA for at få større fokus på overenskomstforhandlinger og rådgivning, og hvor hun bl.a. også underviste tillidsrepræsentanter og var med til at udvikle nye kursustilbud.

-kj

Læs mere om VVS

11/11 2020
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri