Aktuelle nyheder - VVS

Tekniq: Sommerpakke er et vigtigt boost til generel vækstAdm. direktør i Tekniq Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen.

Tekniq: Sommerpakke er et vigtigt boost til generel vækst

Tekniq Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen vil give et løft til kultur- og oplevelsesindustrien, for det vil have positiv effekt på de brancher, som direkte og indirekte servicerer denne del af dansk erhvervsliv

Del artiklen på

Ca. 1,6 mia. kr. er der med i det udspil til en sommerpakke, som regeringen har præsenteret. En pakke, der især er målrettet kultur- og oplevelsesindustrien, men som ifølge Tekniq Arbejdsgiverne kan komme hele landet til gode:

- Det gælder om at holde gang i aktiviteten i samfundet i takt med, at vi forhåbentlig så småt kan trække corona-dynen af os. Og når der atter komme gang i kultur- og oplevelsesindustrien, kan det også mærkes i de brancher, som direkte og indirekte servicerer denne del af dansk erhvervsliv, siger Troels Blicher Danielsen, der er adm. direktør i Tekniq Arbejdsgiverne, som repræsenterer ca. 4100 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Regeringens sommerpakke omfatter også ca. 200 mio. kr. til billig indenrigstransport i form af f.eks. Orange-togbilletter og nedsatte færgepriser:

- Gode transportmulighederne i hele landet er en forudsætning for vækst – og ikke kun i sommermånederne. Det er positivt, at regeringen har blik for, at turisterne skal kunne komme rundt i Danmark, men vi har brug for generelt at forbedre infrastrukturen og mulighederne for at bevæge sig rundt i landet – også for de danskerne, som bor og arbejder i vandkantsdanmark uden for sommerferiesæsonen, siger Troels Blicher Danielsen.

-kj

Læs mere om VVS

7/5 2021