Aktuelle nyheder - VVS

Vil du én gang for alle have styr på energiforbruget? Johnny Hansen, der har været med til at udvikle kursusrækken, er en erfaren underviser og formidler af bygningsautomatik og CTS-systemer.

Vil du én gang for alle have styr på energiforbruget?

SPONSORERET INDHOLD: Deltag i Danvaks CTS-kurser og få redskaberne til at gennemskue et CTS-system og dets anvendelsesmuligheder

Del artiklen på

I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med.

Derfor er det vigtigt at have de rette kompetencer til at kunne projektere og styre CTS-anlæg i bygninger.

Danvak har udviklet en kursusrække ’CTS-anlæg grundkursus’ og ’CTS-anlæg avanceret kursus’ i samarbejde med Johnny Hansen, Technical & Presales Support, Schneider Electric, som har mere end 25 års erfaring i konstruktion og brugen af CTS-systemer.

Deltag i kurserne og få redskaberne til at gennemskue et CTS-system og dets anvendelsesmuligheder. Samtidig kan du få indsigt i beskrivelser og brugerflader, så du får et bedre overblik og sikkerhed i leverancer og forventninger til brugen i dagligdagen.

Grundkursus:
24. marts 2020, Ballerup
9. juni 2020, Vejle
22. september 2020, Ballerup
10. november 2020, Aarhus

Avanceret kursus:
25. marts 2020, Ballerup
10. juni 2020, Vejle
23. september 2020, Ballerup
11. november 2020, Aarhus


Læs mere om VVS

10/3 2020
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Uponor VVS

  Uponor VVS

  Eksperter på VVS og indeklima
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima