scroll
VVS'21: Præfabrikerede enheder fra Uponor til alle typer af byggeriMed Uponors præfabrikerede enheder, der kan anvendes i varme- og brugsvandssystemer i både nybyg og renovering, kan arbejdet håndteres med relativt få operationer.

VVS'21: Præfabrikerede enheder fra Uponor til alle typer af byggeri

SPONSORERET INDHOLD: Uponor Prefab er tidsbesparende løsninger af høj kvalitet til projekter med brugsvand, gulvvarme og køling

Uponor har gennem mere end 100 år udviklet løsninger til brugsvand, varme og køling. I dag er teknologierne så gennemprøvede og langt fremme, at installatører kan vælge mellem en hel række af præfabrikerede enheder - til alle typer af byggeri.

De præfabrikerede enheder fra Uponor er kendetegnede ved høj, ensartet kvalitet og stabilitet. Designet er udformet, så det er enkelt at servicere de enkelte komponenter, og at man samtidig kan komme til omløbere m.v.

Markante tidsbesparelser - uden montagefejl
Tidsstudier viser, at man som installatør nemt kan halvere montagetiden på byggepladsen og samtidig undgå montagefejl.

Præfabrikerede enheder styrker også projekteringsfasen ved at sikre, at de rette komponenter bliver valgt og installeret korrekt.

Uponors præfabrikerede enheder kan anvendes i varme- og brugsvandssystemer i både nybyg og renovering.

- I en særdeles travl periode med mangel på kvalificeret arbejdskraft i byggeriet letter de præfabrikerede enheder tidspresset, fortæller Jesper Hansen fra Uponor VVS.

- Nu kan et mindre antal faglærte VVS-montører klare opgaven på byggepladsen, fordi meget af det tidskrævende samlearbejde allerede er udført på fabrikken. Arbejdet kan i mange tilfælde håndteres med relativt få operationer og de færdige installationer får samme høje, ensartede kvalitet.

Resultatet er generelt en langt hurtigere arbejdsgang på byggepladsen og en enklere koordineringen med andre fagentrepriser.

De involverede fagentrepriser kan planlægge deres arbejdstid bedre – og samtidig opfylder Uponor Prefab enhederne et grundlæggende et ønske i moderne byggeri om øget standardisering, sikring af kvalitet og strømlinet montage.

Smarte systemer tegner fremtiden
Uponor udvikler smarte løsninger, der anvender intelligente teknologier. Hvor komfort, hygiejne, sikkerhed og energieffektivitet løftes til næste niveau, f.eks. ved algoritmestyring af driften i forhold til forbrugsmønstret.

Intelligente systemer, der giver avanceret kontrol og overblik på tværs i bygninger til ethvert projekt samt innovative løsninger, der gør planlægning, installation og drift mere enkel, hurtigere og effektiv.

Uponors vision kan beskrives som ’Rethinking water for future generations’ – hvor det hele tiden er vores fokus at genoverveje, hvordan vand kan transporteres og benyttes, så der er nok rent vand til fremtidige generationer. Denne vision kræver, at vi løbende udfordrer og nytænker, hvordan tingene gøres. Og at vores løsninger skal være bæredygtige og langvarige.

Et udvalg af Uponors præfabrikerede enheder kan bl.a. ses på stand A-1740 på VVS-messen’21, der afholdes i Odense Congress Center d. 12.-14. oktober.


7/9 2021