Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Elbiler gør livet lettere for håndværkere i KøbenhavnDe lydsvage køretøjer fragter teknikere rundt mellem de tæt på 300 ejendomme, som virksomheden vedligeholder som underleverandør til Københavns Ejendomme & Indkøb.

Elbiler gør livet lettere for håndværkere i København

For at vedligeholde flere hundrede ejendomme i Københavns Kommune har Coor investeret i fire elkøretøjer. De er mere fleksible og lettere at finde parkeringsplads til, da de må parkere som cykler

Del artiklen på

Smilene er lige så store, som pegefingrene er strakte, når Coors elkøretøjer suser rundt i hovedstaden. De lydsvage og opsigtsvækkende køretøjer fragter virksomhedens teknikere rundt mellem de tæt på 300 ejendomme, som facility management-virksomheden vedligeholder de tekniske installationer på som underleverandør til Københavns Ejendomme & Indkøb.

- Elkøretøjerne er oplagte til vores opgave i hovedstaden, da vores teknikere og fagfolk har mange korte ture og stop. Samtidig skal de parkere mange steder i indre by, hvilket kan være en tidskrævende opgave. Da elkøretøjerne må parkere som cykler, gør det arbejdsprocesserne meget lettere. Samtidig får vi både smil og positive kommentarer for køretøjerne, som giver dagen et ekstra løft, fortæller divisionsdirektør i Coor Property, Thomas Fog, der er sikker på, at de næsten lydløse elkøretøjer vækker opsigt, når de suser rundt i bybilledet

Elkøretøjerne er oplagte til vores opgave i hovedstaden, da vores teknikere og fagfolk har mange korte ture og stop, fortæller Thomas Fog, der er divisionsdirektør i Coor Property.

Sparer unødvendige km, tid og CO2
Han fortæller samtidig, at de små biler udover at være nemme at manøvre rundt i og finde parkering til i bymidten også er langt mere miljøvenlige end deres brændstofslugende fæller.

- Hos Coor vil vi gerne støtte op om Københavns Kommunes mål om at være CO2-neutral i 2025, og køretøjer som disse er et skridt på vejen. Beregninger viser, at vi ved at benytte elkøretøjerne udleder hhv. 87 og 92 gange mindre CO2 per køretøj, siger Thomas Fog og fortæller videre, at også kørselsmønstre bliver analyseret og forbedret løbende:

- Et internt sporingssystem finder nærmeste medarbejder til opgaven, og derved sparer man unødige kilometer på vejene samt tid og energi.

De fire elkøretøjer vil samlet køre ca. 20.000 km årligt, når de transporterer teknikerne rundt til de tæt på 300 ejendomme, der samlet løber op i én million kvadratmeter. Kontrakten mellem Coor og Københavns Kommune løber indtil udgangen af 2021.

-jhn

 

Læs mere om Biler til byggebranchen

6/8 2018
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.