Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Fri bane med bæredygtige erhvervskøretøjer Den bæredygtige Daily Blue Power-familie åbner vejen til ubegrænset levering i byer og omegnsområder og giver transportvirksomhederne en klar konkurrencefordel.

Fri bane med bæredygtige erhvervskøretøjer

Ivecos Daily Blue Power tager forskud på fremtiden og giver valgfrihed mellem tre teknologier, der øger friheden i forhold til både anvendelse og forretningsområde

Del artiklen på

Iveco har lanceret den nye Daily Blue Power-familie, en bæredygtig forretningspartner for operatører inden for bytransport, der åbner vejen for ubegrænset levering og fritager dem for de begrænsninger, der er forbundet med stigende adgangsbegrænsninger i byerne.

Det nye modelprogram foregriber miljøkravene og leverer en løsning drevet af teknologi, der er bæredygtig af natur.

Daily Blue Power udbuddet giver reel valgfrihed mellem tre forskellige teknologier, der lever op til de forskellige krav til anvendelse og forretningsområde.

Iveco Brand President, Pierre Lahutte, forklarer:

- I lyset af det nuværende pres for afkarbonisering og øgede adgangsbegrænsninger i byerne, er bæredygtighed hurtigt blevet en vigtig konkurrenceparameter for transportvirksomhederne. Bæredygtighed har altid været en kerneværdi for Iveco, og vi indså for længe siden, at vejen til bæredygtig bytransport er gennem avanceret dieselteknologi og alternative drivmidler, især elektricitet og naturgas. Derfor har vi været banebrydende inden for alternative drivmidler i over 20 år, ligesom vi har investeret i avancerede teknologier til effektiv reduktion af udledningen fra vores dieselmotorer. Daily Blue Power er kulminationen på alt det arbejde, vi har gjort på dette område og det giver vores kunder et unikt valg, der giver dem en konkurrencemæssig fordel til at udvikle deres bæredygtige forretninger i byområder uden begrænsninger.

De tre teknologier er:

Daily Hi-Matic Natural Power:
Det første CNG-drevne køretøj med 8-trins automatgearkasse inden for kategorien af lette erhvervskøretøjer giver en god kombination af lav-emissionsbrændstof og køreegenskaber til bykørsel.

Daily Euro 6 RDE Ready:
Den første lette erhvervsbil, der er parat til testkravene 2020 Real Driving Emissions, udarbejdet af den nederlandske organisation for anvendt videnskabelig forskning (TNO).

Daily Electric:
Nul-emissionskøretøjet, der muliggør kørsel i byer med de strengeste trafikrestriktioner.

-los

Læs mere om Biler til byggebranchen

16/10 2017
  • VW

    VW

    Alt i varevogne