Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Specialbygget smedebil til Københavns KommunePå billedet ses repræsentanter fra Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning, (fra venstre) Henrik Poulsen, Rune Billing og Morten Ildved.

Specialbygget smedebil til Københavns Kommune

Iveco Danmark har leveret en specialbygget smedebil til Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning

Del artiklen på

Bilen er en 50C18H A8V 16m3 kassebil og er født med 8-trins automatgear - Hi-Matic - samt klimaanlæg, fartpilot og komfortsæde til chaufføren, som gør det daglige arbejdsmiljø så godt som muligt.

Bilen er specialindrettet i varerummet for at lette arbejdsdagen for smedene, som monterer/reparerer vejskiltene i byen.

Bakkamera samt eksterne blitzblink inkl. tagmonteret kryds/spil-skilt sikrer synligheden og sikkerheden i arbejdsdagen.

Bilen har med sine 5200 kg totalvægt en nyttelast på hele 2460 kg og giver dermed fin plads til, at smedene kan klare de udfordringer, som hverdagen byder. Københavns Kommune har igennem de seneste år opprioriteret indsatsen for at gøre deres flåde så miljørigtig som mulig.

Bilen er leveret fra Iveco Danmarks nye hovedkontor i Albertslund. Iveco er full range-leverandør af køretøjer på biogas eller diesel - frit efter kundens valg og behov. Fra 3500 kg-5200 kg leveres tillige elektriske køretøjer.

Bilen er leveret af Morten Iversen, ansvarlig for Nordic Sustainability.

Læs mere om Biler til byggebranchen

17/10 2017
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.