left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

80 lejligheder udlejet på bare 4 månederLejerne af de 80 lejligheder flyttede ind i Odins Brygge d. 1. september, og der er nu kun 2 ledige boliger tilbage.

80 lejligheder udlejet på bare 4 måneder

Der gik ikke lang tid før næsten alle arkitekttegnede lejeboliger i det nyopførte boligområde Odins Brygge i Odense var udlejet. Lejlighederne henvender sig til både studerende, kernefamilier og ældre ægtepar

Del artiklen på

80 ud af 82 arkitekttegnede lejeboliger er på blot 4 måneder meldt udlejet. Boligerne er beliggende i det nye byggeri kaldet Odins Brygge, som har en sublim placering ved Odense Havn og er tegnet af Sweco Architects.

Innovater har netop solgt det samlede byudviklingsprojekt Odins Brygge på over 14.000 m2 indbefattende 82 lejligheder med restaurant og butikslokaler i stueetagerne. Derudover flytter både Aldi og Rema 1000 ind i en nyopført naboejendom som de første dagligvarebutikker i området, og der er opført et parkeringshus med plads til over 300 biler.

Køber er Selfinvest, der er ejet af den fynske erhvervsmand og investor Torben Østergaard-Nielsen og familie.

Succesfuld udlejning
Ønsket om diversitet er i den grad blevet indfriet ved udlejningen af de mere end 80 lejligheder. Morten Nancke, partner i EDC Poul Erik Bech Odense C, som har stået for udlejningerne siger:

- Gennem hele forløbet med udlejningen har vi oplevet en stor interesse fra såvel den studerende, som kernefamilien og det ældre ægtepar. Projektet favner bredt og muliggør, at hverken unge eller ældre skal gå på kompromis med deres bolig - uanset deres præferencer.

Han fortsætter:

- Den hurtige udlejning viser, at boligmarkedet langt fra er mættet. Vi startede med at afholde åbent hus tilbage i påsken, hvor der var mange interesserede. Siden da, har vi afholdt åbent hus hver søndag, hvor folk fra nær og fjern har deltaget.

Læs mere under billedet...

Boligmarked med raketfart
Odense har vokseværk. Efterspørgslen efter lejeboliger i Odense stiger stødt og udbuddet prøver ihærdigt at følge med. Det ses bl.a. på de mange nye boligprojekter, som skyder op ved havnen i Odense. Morten Nancke, EDC Poul Erik Bech Odense C, siger:

- Der bygges meget i Odense og især ved Odense Havn er der gang i byggeprojekterne. Det skyldes bl.a., at havnen er en eftertragtet perle i byen, som emmer af idyl, liv og god stemning. Derudover ser vi, at flere boligsøgende søger en bolig, hvor de kan kombinere by- og friluftsliv - en kombination, som Odins Brygge i den grad formår at indfri. Byggeriet ligger i gåafstand til Odense Centrum og har direkte udgang til havnebadet.

Tomgangen for lejeboliger er i det seneste kvartal faldet mere på årsbasis, end den har gjort det seneste årti, viser en ny opgørelse fra EjendomDanmark. Faldet i andelen af ledige lejeboliger ses over hele landet, hvor både Aarhus, Odense, København og Aalborg oplever faldende tomgang.

-losLæs mere om Byggeri

14/9 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.