Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Aarhus bygger 235 nye lejligheder til studerende

Aarhus bygger 235 nye lejligheder til studerende

KONstruct har indgået aftale med NCC som totalentreprenør om at opføre 235 lejeboliger samt café på Gøteborg Allé i Aarhus. De henvender sig især til unge, der ønsker en moderne bolig, men har brug for at dele huslejen

Del artiklen på

Kontrakten på de godt 17.500 kvadratmeter bebyggelse er på 243 mio. kr. Størstedelen af lejlighederne bliver under 75 kvadratmeter og de fleste har to separate værelser og et fælles køkken og opholdsrum.

Byggeriet går i gang 1. september 2018 og forventes færdigt i sommeren 2020.

- Vi er utrolig glade for denne kontrakt. Både fordi vi har udviklet et stærkt projekt sammen med bygherren og fordi vi her især bygger til de mange unge mennesker, der hvert år flytter til Aarhus for at studere og bo, siger direktør Nicolai Schultz, NCC Building.

Hvert år får Aarhus omkring 4000 nye indbyggere. I området omkring Gøteborg Allé ligger der i forvejen tre kollegier, men her er ventelisterne lange ligesom adgangen til små og mellemstore boliger i øvrigt er i Aarhus.

Alle detaljer endevendt
For KONstruct er aftalen en milepæl, da opførelsen af byggeriet er virksomhedens hidtil største udviklingsprojekt. KONstruct har eksisteret i godt tre år og har hovedfokus på projektudvikling i København og Aarhus.

- Det har været afgørende for os at udvikle dette projekt sammen med kompetente samarbejdspartnere, der kan skrue et projekt bedst muligt sammen. Det betyder, at vi har været nede i hver eneste detalje for at skabe det kvalitetsprojekt, vi nu står med, siger direktør Ole Vistisen, KONstruct.

Til de unges behov
Bebyggelsen kommer til at ligge på grunden, hvor Sygeplejerskolen tidligere havde til huse. Denne bygning skal nu rives ned, og det sker hen over sommeren.

I stedet skyder en ny attraktiv bebyggelse med zinkfacader op. Alle lejligheder har altan, der enten vender ud mod vejen eller ind mod et fælles gårdmiljø. Ovenpå flere af de forskudte bygninger vil der være grønne taghaver.

At lejlighederne henvender sig primært til unge, fremgår også af at der er valgt gode og robuste løsninger for f.eks. gulve, køkkener og badeværelser.

Desuden tager designet højde for de behov, mange unge har i hverdagen. Det gælder bla. attraktive udearealer, overdækkede cykelstativer, Wi-Fi i alle lejligheder og dørtelefon med direkte adgang til beboerens mobiltelefon.

-jhn

Læs mere om Byggeri

5/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder