left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

AB18-spillet er klar til karantæneramte byggefolkUndervejs i spillet er der bl.a. minispil, som lærer en om de vigtigste aspekter og nyskabelser i AB 18. Lige nu kan spillet købes med påsketilbud, oplyser Nohrcon. Foto: Screenshot fra spillet

AB18-spillet er klar til karantæneramte byggefolk

Der er nok mange i bygge- og anlægsbranchen, der trænger til nyt input derhjemme i disse dage. Derfor har Nohrcon Interactive Learning hurtigt lagt sidste hånd på det digitale læringsspil ’Spillet om AB 18’

Del artiklen på

Undervisning

Nohrcon Interactive Learning har færdigudviklet det digitale og interaktive læringsspil, der på en ny og sjov måde skal hjælpe bygge- og anlægsbranchen med bedre at forstå aftalevilkårene for byggeriets parter (AB 18 mv.) og hvordan de skal bruges i praksis vha. Gamification.

Nogle af landets førende advokatvirksomheder, bl.a. kammeradvokaten, har været med til at kvalitetssikre den juridiske side af AB18-spillet.

I spillet indtager man rollen som en entreprenør, der vinder et udbud og skal indgå en entrepriseaftale med bygherre. Spilleren konsulterer, ligesom i det virkelige liv, bygherre, advokat, bank og arkitekt for at få indsigt i projektet og besvare spørgsmål. Undervejs er der minispil om garantistillelse, digitale bygningsmodeller m.m., som lærer en om de vigtigste aspekter og nyskabelser i AB 18.

Se en trailer om spillet her.

Kan læres på farten eller derhjemme
AB 18 kan læres hjemme, på kontoret eller på farten – og det er langt fra kedeligt. Det eneste spillet kræver er en computer, en internetforbindelse og en gyldig licens.

Når AB 18-spillet er gennemført, kan det spilles igen og igen, uanset hvor man er, for at genopfriske bestemte elementer, lige så længe licensen er gyldig. Spillet lærer en de forskellige trin i processen at kende, når man skal udarbejde en korrekt entreprisekontrakt efter AB 18 med alt hvad dertil hører, på en interessant og interaktiv måde.

-los


Læs mere om Byggeri

30/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.