Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ajos bruger CRM-system til præcis kundebetjeningSalgschef Steffen Larsen, Ajos foran skærmen med Super Office åbent.

Ajos bruger CRM-system til præcis kundebetjening

SPONSORERET INDHOLD: For at give kunderne en mere præcis rådgivning og altid være på højde med kundernes udfordringer har Ajos indført et nyt CRM-system

Del artiklen på

Ajos a/s har indført et nyt CRM-system, som ikke alene er beregnet for salgsafdelingen, men er til gavn for en bred vifte af medarbejdere, så kunderne i sidste ende også får stor gavn af indførelsen af systemet.

Viden om kunder bredes ud
CMR står for Customer Relationship Management. Det er altså et system, hvor man registrerer oplysninger om kunderne. Der betyder, at Ajos bliver bedre til at yde den faglige rådgivning, som firmaet ønsker at stå for. Det er ikke noget problem i situationer, hvor en sælger kender kunden rigtig godt og kan huske de relevante oplysninger, men med CRM bliver det sat i system, så ikke bare en enkelt medarbejder har viden om den enkelte kunde.

- Det betyder, at vi generelt er bedre forberedte, når vi besøger den enkelte kunde, og ikke behøver starte forfra hver gang. Det betyder også, at andre end sælgerne kender forholdene omkring den enkelte kunde. Hvis en medarbejder på kontoret eksempelvis bidrager til et tilbud, har vedkommende mulighed for at søge og finde oplysninger om den enkelte kundes historik og den faglige tilgang, som den enkelte kunde måtte have. Det skulle gerne være til stor fordel for kunderne, siger salgschef Steffen Larsen.

- Implementeringen af CRM-systemet betyder, at vi får registreret alle oplysninger samlet, så der sker færre fejl, og den enkelte medarbejder kan hente alle relevante informationer, som den enkelte skal bruge i sit daglige arbejde for kunden.

Startede for et år siden
Han fortæller, at det er et års tid siden, at Ajos begyndte at anvende CRM Super Office systematisk.

- I praksis betyder det også, at vi bliver bedre til at arbejde sammen på tværs af afdelingerne. Det betyder i sidste ende, at vi giver kunderne en bedre betjening, og kunderne vil ikke opleve en medarbejder, der ikke har relevant kendskab til kundens forhold.

- CRM-systemet samarbejder med andre af Ajos’ digitale værktøjer. Ajos er de seneste par år blevet en langt mere digital virksomhed end tidligere. Det giver store fordele for medarbejderne, men kunderne skulle i sidste ende gerne mærke det i form af mere præcise leverancer fra Ajos, uanset om det handler om salg eller udlejning, siger Steffen Nørregaard Larsen.

Han har været primus motor ved indførelse af CRM-systemet og har kørt en række kurser internt hos Ajos, fordi det er relevant for kunden, at flere medarbejdergrupper end salgsmedarbejdere har adgang CRM-systemet.

Ajos har været gennem en omfattende digitalisering på alle områder, således anvender alle medarbejdere i dag mobile enheder til fx at modtage opgaver samt registrere udført arbejde, materialeindkøb, tidsforbrug mv. Derfor er der allerede et højt it-niveau i virksomheden, og alle relevante medarbejdere er derfor også klar til at bruge CRM-systemet til fordel for kunden.


Læs mere om Byggeri

4/7 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder