left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Alment byggeri i landlige, men bynære omgivelser

Alment byggeri i landlige, men bynære omgivelser

De 51 familieboliger i Vedbæk Park på Haralds Vænge er opført arkitektonisk i samklang med omgivelserne og minder ikke om gængse almene boliger

Del artiklen på

Arkitektur

Af arkitekt Terkel Grum-Schwensen

Søllerød almene Boligselskab har fået opført 51 lejeboliger i Vedbæk Park i Nordsjælland. Boligerne blev taget i brug i løbet af sommeren og efteråret 2019.

Lejeboliger består af fem fritliggende tre-etagers bebyggelser med et arkitektonisk prægnant udtryk, der distancerer det fra vante forestillinger om almene boligbyggerier. Alle boliger over stueplan har elevator-adgang.

De fem enheder er opført med facader i gul-grå mursten, ædeltræsbeklædning på elevatortårne og depotrum. Altaner og trapper er udført i galvaniseret stål. Farver og materialer spiller sammen med de parklignende omgivelser, der er præget at store træer og spredt beplantning. En lille sø accentuerer de naturnære omgivelser.

Området er desuden forsynet med en naturlegeplads, fælles for de private og de almene boliger. Legepladsen skaber optimale forhold for de mindste beboere og vederkvægende afkobling for deres forældre og bedsteforældre.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 1.

Læs mere om Byggeri

13/3 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.